Semàfor

El semàfor del 8 d'abril de 2021

El semàfor de TarragonaDigital
Pau Camprovín
President de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

El món casteller no es resigna a un altre any en blanc per causa de la pandèmia. Després d'un 2020 on l'activitat dels castellers va haver de restringir-se del tot, el CCCC impulsa un protocol per estudiar els contagis en el si de les colles i les places. El projecte té el suport de les conselleries d'Interior i Cultura, a més de la col·laboració científica de la Universitat Rovira i Virgili.

 
Enrique Benavent
Bisbe de Tortosa

Llum verda a la restauració de la Catedral de Tortosa, que començarà la setmana que ve després que el projecte ha estat adjudicat a l'empresa EMR per mig milió d'euros. Pel bisbe Benavent, «transformarà totalment la imatge a la qual estem acostumats de la façana de la catedral. Quan estigui acabada veurem la façana com es va projectar, però que per a nosaltres serà com nova».

 
Francesc Pintado
President de l'Associació d'Hostaleria de Tarragona

Ha durat poc l'alegria a la casa del pobre. Després d'una esperançadora Setmana Santa, la tornada del confinament comarcal no ha agradat a la restauració i l'hostaleria, que es queixa que es legisli sense sensibilitat cap al sector i veu com les bones perspectives que s'havien generat poden donar lloc a un altre estiu de crisi.