El semàfor del 22 d'agost de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Gerard Descarrega
atleta reusenc

L'atleta reusenc s'ha erigit com a campió d'Europa en salt de longitud al Campionat Europeu d'Atletisme de Berlín. Les circumstàncies no li eren favorables ja que no competia amb el seu guia habitual i havia tingut poc temps per entrenar amb el nou guia. Tot i així, ha fet la millor marca del campionat en la disciplina de salt de longitud i en la categoria on ell competeix, la T11 -ceguera total- Enhorabona!

 
José Antonio Gordillo
Entrenador del Nàstic

El conjunt grana ha acabat empatant en el primer partit de lliga per un gol del Tenerife al minut 94. El Nàstic va fer bon joc durant la primera part del partit però el Tenerife va millorar molt durant la segona part, en què l'equip tarragoní va patir força per mantenir l'avantatge al marcador. Finalment no va poder ser i aquest darrer gol en temps de descompte va provocar el repartiment de punts entre ambdós equips.

 
Josep Fort
Alcalde de La Riba (PDeCAT)

La brutícia acumulada a la Vall del Brugent no és imputable a ningú més que a les persones que ho deixen tot ple de deixalles i que demostren una alta dosi d'incivisme i una manca absoluta de respecte pel medi ambient. El que sí que poden fer les administracions al respecte és posar més mitjans per la neteja dels espais naturals i endurir les mesures i sancions per combatre l'incivisme. Posar en marxa polítiques més actives per mantenir els entorns naturals nets i vetllar pel seu compliment de forma proactiva és responsabilitat dels ajuntaments.