Acomiaden el cap de Bombers del rescat de Julen

Moreno ha assegurat desconèixer els motius pels quals se l'ha acomiadat
El cap dels bombers acomiadat és qui va idear la gàbia per baixar a rescatar a Julen | Twitter

 

Julián Moreno, el cap dels Bombers durant el rescat de Julen, ha estat acomiadat. Segons ha pogut confirmar durant la seva intervenció a 'Espejo Público', el mateix Moreno desconeix els motius pels quals l'han fet fora: «Em diuen que és un motiu objectiu, però tota la plantilla es pregunta quina és. No sé què he pogut fer malament en tot l'any». A més, ha volgut assegurar que existeix «perplexitat entre el consorci de Bombers» davant la decisió que s'ha pres envers Moreno.

Julián, un home clau en el rescat del  petit Julen

Julián va ser l'home que va dissenyar la càpsula que va permetre als bombers baixar per a rescatar el cos de Julen. Durant la seva intervenció al programa de Susanna Griso, ha explicat els seus inicis com a Bomber: «Hi havia una vacant lliure i necessitaven cobrir-la». Ell mateix era l'únic funcionari que treballava en aquell moment que complia tots els requisits necessaris per a entrar a cobrir la vacant de director tècnic. A més, ha assegurat que aquestes condicions per ser director tècnic dels bombers, les continua complint.

Moreno ha assegurat que en aquests moments està rebent molt de suport per part de la seva família, amics i companys de feina: «Tinc WhatsApps, trucades, de bombers de tota Espanya...». Com ell, tots els seus companys desconeixen els motius pels quals Julián ha estat acomiadat del cos de Bombers.

Moreno assegura que desconeix els motius pels quals se l'ha acomiadat | CatalunyaDiari.cat

 

«Els polítics són el vent i, nosaltres, l'herba»

A més, Julián ha volgut llençar una crítica al sistema actual: «Molts polítics creuen que són el vent i que nosaltres, els funcionaris de carrera, som l'herba. Em limito a respectar la legislació i a vetllar pel ciutadà. No sé per què se m'ha cessat i estic esperant al fet que algú m'ho transmeti».

Per últim, ha volgut transmetre la gran preocupació que pateix ara mateix, ja que el seu antic cos de Bombers està, en aquests moments, sense un cap que els dirigeixi, i en plena temporada d'incendis pot comportar un gran problema.

També et pot interessar...

"🔴INCREÏBLE: El mètode surrealista per espantar les mosques que està triomfant arreu" "💶ATENCIÓ: El canvi radical d'un important banc que afectarà tots els clients catalans"