Albert Rivera i Pablo Casado

Albert Rivera mou fitxa i proposa un pacte constitucionalista a Casado per investir Sánchez

El líder de Ciutadans ha trucat aquest matí al del PP amb l'objectiu de desbloquejar la situació política exigint al president en funcions tres condicions indispensables

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha proposat a Pablo Casado exigir a Pedro Sánchez un pacte constitucionalista per investir el president en funcions amb la seva abstenció. Segons informa 'El Mundo', es tracta d'un pacte amb tres punts indispensables. En primer lloc, demanaran a Sánchez que «trenqui el seu pacte amb Bildu a Navarra». Paral·lelament,  exigiran al president en funcions que negociï aplicar novament l'article 155 a Catalunya en cas que el Govern desobeeixi la sentència del Suprem.

Finalment, Rivera ha plantejat a Casado una demanda dins el marc d'economia per a Pedro Sánchez: que es comprometi a no apujar els impostos. En cas d'acceptar, el líder de la formació taronja, juntament amb el del PP, podrien abstenir-se per tal que el president en funcions romangui a Moncloa i evitar així un nou procés electoral.  

 

També et pot interessar...


Comentaris