Alejandro Sanz sorpren amb una cançó en català en el seu últim disc

La cantant catalana Judit Nedderman col·labora en 'Este segundo', on interpreten unes frases en llengua catalana
Alejandro Sanz ha publicat el seu últim disc el passat divendres 5 d'abril | CatalunyaDiari.cat

 

Alejandro Sanz està d'enhorabona, ja que es troba en plena promoció del seu últim treball musical 'El Disco'. El cantant madrileny, però, sembla ser aliè a qualsevol mena de crítica després d'atrevir-se a publicar una cançó amb frases en català. 

 

Sanz ha comptat en el seu últim àlbum amb la cantant de Vilassar de Mar, Judit Neddermann. La cantant catalana, de 28 anys, participa en un duet amb l'artista madrileny en la cançó 'Este segundo'.  Els dos cantants interpreten una peça plena de sentiment on es barregen la llengua catalana i castellana i on Alejandro Sanz es llença amb una frase en català: «Passa per davant».

 

 

 

Alejandro Sanz, encantat de fe una cançó en català

El cantant treia importància al fet de tenir una cançó en català. En una entrevista a 'La Vanguardia', Sanz comentava que «la decisió de ferla bilingüe va sorgir quan vaig escoltar a Judit i vaig voler que cantés amb mi». La veu de la cantant del Maresme va enamorar a Alejandro que confirmava que «amb tot el que ha succeït li dona un nou significat. I m'agrada». 

 

La cantant catalana Judit Nedderman col·labora en l'últim disc d'Alejandro Sanz | ACN

 

Nedderman explicava, en una entrevista a 'ElNacional', que va ser gràcies una amiga del cantant, que va enviar un vídeo seu a Alejandro Sanz, que es va produir la col·laboració. «La noia en qüestió va venir a un dels meus concerts i em va dir que a l’Alejandro Sanz li agradaria fer una cançó amb mi», deia confirmant que poc després rebia la proposta a través d'Instagram

 

«Ha estat un somni» 

La catalana es mostrava encantada d'haver treballat amb Alejandro Sanz a les seves xarxes socials. Judit Nedderman confessava que Sanz havia estat sempre «una inspiració» i que havia complert un somni que «en veure que s'ha fet real, em sento molt afortunada i agraïda». 

 

 

Més notícies de la categoria Espanya