Ana Obregón, protagonista d'una incòmoda situació en una botiga de Barcelona

Les alarmes van sonar quan sortia de l'establiment i una dependenta va revisar la seva compra
Ana Obregón durant la seva aparició al programa 'Volverte a ver' | Telecinco
 

Ana Obregón va ser víctima d'una situació incòmoda durant la seva última visita a Barcelona el passat divendres. Segons va explicar 'La Coctelera', l'actriu passejava tranquil·lament per Passeig de Gràcia amb una amiga amb la intenció d'aprofitar les últimes rebaixes en les botigues de roba de luxe que hi ha en aquesta zona de la ciutat. Fins aquí tot pot semblar d'allò més normal, però el que va començar com una tarda de compres va acabar en una experiència desagradable.

El moment es va donar quan Obregón va sortir d'una botiga on havia fet un parell de compres però va haver d'aturar-se perquè van començar a sonar les alarmes. Tal com va avançar 'Socialité', de manera immediata es va apropar una dependenta amb la intenció de revisar la compra de l'actriu per veure si alguna de les peces de roba portava el sistema de seguretat de la botiga.

La reacció de l'actriu a l'incident

Després de comprovar aquest fet i evidenciar que aquest havia sigut el problema, Obregón va poder sortir de la botiga però ho va fer amb un gest enfadat i visiblement incòmoda per l'experiència que havia viscut tenint en compte que hi havia un mitjà de comunicació gravant tota la situació.

L'alarma de la botiga va saltar quan Ana Obregón sortia per la porta | Telecinco
 

Segons va assegurar la reportera, la biòloga més televisiva es va mostrar furiosa amb l'incident.«És una situació una mica incòmoda i vergonyosa que just t'enxampin sortint d'una botiga i sonin totes les alarmes», va dir la periodista.

L'actriu es va mostrar enfadada amb l'incident | Telecinco

Bones notícies sobre el seu fill

Tot i patir aquest moment de tensió durant la seva jornada de compres, la vista d'Obregón a Barcelona va ser d'allò més productiva perquè el motiu real del seu viatge va ser reunir-se amb el doctor Josep Baselga de l'Hospital Quirónsalud. Aquest professional va ser el que va aconsellar a Obregón que portés el seu fill, Álex Lequio, a Nova York per tractar el seu càncer.

Sembla que el doctor li va donar novament bones notícies a l'actriu sobre l'estat de salut del seu fill, el qual podria continuar pròximament el seu tractament a la clínica catalana.

"La ‘zona zero’ del rescat del petit Julen es podria convertir en un recinte turístic" "La polèmica prohibició de Soto del Real que ha generat indignació"