La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa anuncia el motiu de la seva absència: «Ha arribat el dia»

La presentadora de Telecinco s'ha mostrat visiblement emocionada i feliç

Ana Rosa Quintana ha sorprès l'audiència quan aquest matí, 16 d'abril, ha anunciat que ha estat citada per rebre la primera dosi de la vacuna AstraZeneca al Wanda Metropolitano de Madrid.Visiblement emocionada i feliç per haver estat una de les candidates a rebre la vacuna, ha confessat que no té por, ja que estarà més a prop de la immunitat contra la Covid-19. A més, cal recordar que la presentadora ja va estar confinada a casa seva després que Patricia Pardo donés positiu en coronavirus. Afortunadament, ara Ana Rosa no haurà de preocupar-se i podrà viure més tranquil·la.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana Rosa Quintana rep la primera dosi d'AstraZeneca

Aquest divendres, Ana Rosa, que té 65 anys, ha estat citada per rebre la primera dosi de la vacuna AstraZeneca. Així doncs, quan ha començat el programa, ha anunciat que hauria d'absentar-se de plató per poder anar al Wanda i vacunar-se.

«Us abandonaré una miqueta abans, m'ha tocat anar al Wanda, m'és igual anar al Zendal o a un altre lloc, però preferia el Wanda», ha manifestat Ana Rosa, que està molt emocionada per vacunar-se en el camp de l'Atlètic de Madrid. «Estic contenta, contentíssima, crec que l'única solució és la vacuna», assegura.

«Algun avantatge havíem de tenir les persones que tenim tants anys...», ha fet broma. Deixant de banda la broma, la  vacuna d'AstraZeneca ha provocat algunes trombes, però la presentadora assegura que «no tinc por ni estic preocupada». «Hi ha altres medicaments que són més perillosos», ha assenyalat.

Els col·laboradors d''El programa de Ana Rosa' han rebut amb alegria la notícia i s'han mostrat feliços per ella. Ara bé, Ana Rosa ha deixat clar que «després de vacunar-se no penseu que tornaré a plató, sinó que marxaré a celebrar-ho», ha assegurat.

Sempre partidària de les vacunes

Ana Rosa Quintana ha estat al peu del canó des de l'inici de la pandèmia. Des del primer moment ha anat informant sobre l'última hora de la situació epidemiològica i s'ha mostrat molt crítica amb la gestió que està fent el govern. 

A més, sempre ha defensat les vacunes com a eina per poder tornar a la normalitat. «Em sembla absurd no anar a vacunar-se», ha defensat des del primer dia. És més, fa unes setmanes, Ana Rosa va prometre a l'audiència que no s'ho pensaria dues vegades si li trucaven per vacunar-se: «Si m'envien el missatge, m'aixeco d'aquí i marxo a vacunar-me, no canviaré la cita ni res de res».

Ana Rosa vol que la seva decisió sigui un exemple per a l'audiència i desitja que es perdi la por. «Hauríem d'entendre la vacuna com un xut de vida i un pas cap a la llibertat», ha manifestat.