Els CDR volien aconseguir la intervenció de l'Exèrcit

Apunyalen mortalment Gabriel Gonzalo, sargent de l'Exèrcit espanyol, la nit de Cap d'Any

L'agressor era conegut pel grup i per la policia per aldarulls anteriors

Fatídica nit de Cap d'Any per Gabriel Gonzalo Heredia, sergent del Regiment Cuirassat Córdoba X de l'Exèrcit de Terra espanyol. El jove havia quedat amb quatre amics seus, per sortir a celebrar l'entrada del nou any en una zona d'oci d'Atalayas, a Múrcia, concretament a la Discoteca Ibiza del municipi. 

Tot anava bé fins que un jove es va apropar al sergent, per, en teoria, felicitar-li l'any nou, però quan es va trobar davant seu va treure una arma blanca i el va apunyalar sota del pit. Aprofitant que hi havia molta gent dins el local va fugir abans que arribés la policia i els serveis sanitaris. 

L'agressor era conegut del grup

Segons ha explicat un amic seu al diari 'El Español' l'agressor era conegut del grup i germà d'una noia que també coneixien. La policia el va identificar i detenir poc temps més tard, ja que es tracta d'un jove de 27 anys que tenien fitxat per altres aldarulls anteriors. De moment es desconeix el motiu de l'agressió i quina relació tenia amb la víctima i avui mateix ha passat a disposició judicial.

Gabriel va ser traslladat pels serveis d'emergències en estat greu a l'Hospital Reina Sofia on el van sotmetre a una operació complicada per intentar salvar la seva vida, però poc després d'aquesta el jove moria al mateix hospital.

També et pot interessar...


Comentaris