Does efectius de l'Exèrcit Espanyol armat durant un operatiu el 12 de desembre del 2017

Apunyalen mortalment Gabriel Gonzalo, sargent de l'Exèrcit espanyol, la nit de Cap d'Any

L'agressor era conegut pel grup i per la policia per aldarulls anteriors

Fatídica nit de Cap d'Any per Gabriel Gonzalo Heredia, sergent del Regiment Cuirassat Córdoba X de l'Exèrcit de Terra espanyol. El jove havia quedat amb quatre amics seus, per sortir a celebrar l'entrada del nou any en una zona d'oci d'Atalayas, a Múrcia, concretament a la Discoteca Ibiza del municipi. 

Tot anava bé fins que un jove es va apropar al sergent, per, en teoria, felicitar-li l'any nou, però quan es va trobar davant seu va treure una arma blanca i el va apunyalar sota del pit. Aprofitant que hi havia molta gent dins el local va fugir abans que arribés la policia i els serveis sanitaris. 

L'agressor era conegut del grup

Segons ha explicat un amic seu al diari 'El Español' l'agressor era conegut del grup i germà d'una noia que també coneixien. La policia el va identificar i detenir poc temps més tard, ja que es tracta d'un jove de 27 anys que tenien fitxat per altres aldarulls anteriors. De moment es desconeix el motiu de l'agressió i quina relació tenia amb la víctima i avui mateix ha passat a disposició judicial.

Gabriel va ser traslladat pels serveis d'emergències en estat greu a l'Hospital Reina Sofia on el van sotmetre a una operació complicada per intentar salvar la seva vida, però poc després d'aquesta el jove moria al mateix hospital.

També et pot interessar...


Comentaris