Albert Rivera i l'equip de Ciutadans després dels pèsims resultats de les eleccions del 10-N

Cs guanya afiliats després de la marxa d'Albert Rivera

Al setembre hi havia un total de 31.000 afiliats | Ara, la xifra ha ascendit fins als 32.000

Sembla que el món de la política li està donant un respir a Cs. Després del contundent fracàs electoral del passat 10-N i de la dimissió del seu president, Albert Rivera, sembla que les bones notícies comencen a arribar a les portes de la formació taronja.

I és que, tal com avança 'Crónica Global', el nombre d'afiliats al partit ha crescut en 1.000 persones des de setembre a aquest mateix mes de desembre. 

1.000 afiliats més en tres mesos

En aquest sentit, informen que al setembre hi havia un total de 31.000 afiliats i que, actualment, aquesta xifra ha ascendit fins als 32.000. Sens dubte, aquesta és una bona notícia després que el nombre d'afiliats comencés a baixar a partir del 2018.

De fet, la caiguda va ser de fins a un 4,5%. Malgrat tot, la renovació de la formació de centredreta sembla que està agradant als seus simpatitzants que, com a resposta, han decidit formalitzar el seu compromís amb el partit. Per la seva banda, el vicepresident de la Junta d'Andalusia, Juan Marín, va assegurar en una entrevista a 'El Mundo', que les afiliacions havien augmentat perquè la gent ha entès que «no és just el que ha passat».

Una època difícil per a Arrimadas

Sigui com sigui, el cert és que aquestes noves adhesions li vindran molt bé econòmicament al partit, ja que perdre fins a 47 escons al Congrés dels Diputats ha deixat en una delicada situació financera a la formació. No hi ha dubte que a la candidata a presidir el partit, Inés Arrimadas, li espera una complicada època destinada a reforçar la imatge de Cs, tant dins, com fora del partit.

També et poden interessar...


Comentaris