GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Lleuger increment de la xifra de morts per coronavirus a Espanya: 56 noves defuncions

Els contagis també s'han incrementat, amb 446 positius nous
La xifra de morts per coronavirus ha tornat a augmentar a Espanya | Catalunya Diari

 

 

Un total de 56 persones han perdut la vida a conseqüència de la Covid-19 en les darreres 24 hores, segons ha avançat el ministeri de Sanitat aquest divendres a la tarda. Es tracta d'un lleuger increment respecte a dijous, quan es van registrar 48 víctimes. Pel que fa a la xifra de contagis, també han augmentat, amb un total de 446 nous positius en coronavirus. 

 

Sanitat torna a incloure les dades de Catalunya

El Ministeri de Sanitat ha tornat a incloure les dades de Catalunyaque ahir no constaven per problemes de «validació»-, que registra 150 positius i 3 defuncions. Aquest últim dia, hi ha hagut 123 noves hospitalitzacions, 17 menys que ahir, i 20 ingressos en UCI, els mateixos que aquest dijous.

 

Madrid és la comunitat que concentra més defuncions, (13), seguida de Castella-la Manxa (10) i l’Aragó (10). En total, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 28.628 morts per la Covid-19 i 234.824 positius confirmats.