INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Espanya ja frega els 30.000 afectats per coronavirs i supera els 1.700 morts

S'han donat d'alta més de 2.500 persones
S'eleven fins a 28.572 els afectats per coronavirus | TarragonaDigital

 

Després de l'allargament de l'estat d'alarma durant 15 dies més a tot l'Estat espanyol, el Ministeri de Sanitat ha explicat informat de les noves dades d'infectats per coronavirus arreu del territori.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El balanç d'afectats per coronavirus Espanya, s'augmenten fins a 28.572 els afectats pel coronavirus i 1.720 els morts per la Covid-19, segons les dades del Ministeri de Sanitat. En les últimes 24 hores, per culpa de la pandèmia han mort 394 persones.

 

A les UCIs dels centres mèdics hi ha 1.785 infectats per la Covid-19. D'altra banda, un total de 2.575 afectats per la malaltia han estat donats d'alta.

 

 

Catalunya arriba als 4.704 casos confirmats

Les dades del Ministeri de Sanitat indiquen que a Catalunya hi ha un total de 4.704 casos confirmats de coronavirus. D'aquests, 298 estan ingressats a la UCI d'un centre sanitari i 191 persones han mort a causa de la pandèmia. En tot el territori català, s'han donat 150 persones d'alta després de passar el coronavirus.

 

Més notícies de la categoria Espanya