María Jesús Ruiz ha estat criticada per la seva pròpia mare

Descobreixen un àudio on María Jesús Ruiz és insultada per la seva mare

'Sálvame' ha descobert el contingut d'una gravació on la progenitora de la guanyadora de 'GH DÚO' critica durament la seva filla

El programa de Telecinco, 'Sálvame', ha tingut accés a una sorprenent gravació  de la mare de María Jesús Ruiz, Juani Garzón. Tot i que la cadena no ha mostrat l'àudio a l'audiència, els col·laboradors han pogut escoltar tot el contingut i Kiko Hernández ha desvelat tot el que es diu en la gravació.

Es tracta d'un àudio, en el qual Juani Garzón, mare de la recent guanyadora de 'Gran Hermano DÚO', ataca durament a la seva filla, a qui arriba a insultar fins a deu vegades, segons el col·laborador de Telecinco.

Juani Garzón ataca durament a la seva filla

Cal advertir que l'àudio no és actual, sinó que s'hauria gravat uns dies abans que l'ex-Miss Espanya iniciés la seva aventura a la casa de Guadalix de la Sierra. Però de totes maneres, Kiko assegurava que el que s'escolta en la gravació és «molt bèstia».

María Jesús Ruiz ha estat criticada per la seva pròpia mare
María Jesús Ruiz ha estat criticada per la seva pròpia mare | TELECINCO

I és que durant el programa, Kiko escoltava, en directe i amb uns cascos, la gravació sencera i anava fent comentaris als seus companys de plató. El col·laborador assegurava que havia escoltat «més de deu insults» de la mare en contra la filla: «Diu 'filla d'hospital', que està molt pujadeta, que baixi una miqueta, que sigui més mare, que jo he cuidat molt de tu i del teu germà, ets una prepotent, una dèspota», explicava Kiko als seus companys.

La gravació deixa en una posició controvertida a la mare de María Jesús Ruiz

El cert és que aquesta gravació deixarà en una posició molt controvertida a Juani Garzón, molt lluny de la imatge de bona mare que ella mateixa havia mostrat al plató de 'GH DÚO'. A més, un cop publicat el contingut de l'àudio, les primeres reaccions no s'han fet esperar. Una d'elles ha estat la de l'ex de María Jesús, Julio Ruz, qui va acudir a 'Sálvame' i va assegurar: «Ni ella ni la seva mare són els 'corderets' que havien semblat ser a 'GH DÚO'».

Una altra ha estat la de la col·laboradora del mateix programa, María Patiño, qui va demanar disculpes a Julio Ruz en directe: «Et demano disculpes, estava convençuda que hi havia una mare que patia, però tant de bo ningú tingui aquesta persona al seu costat», va confessar la periodista.