MINUT A MINUT

Tarragona torna a viure una nit d'aldarulls amb càrregues policials i una desena de detinguts

V√ćDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCI√ď

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Detecten carn de porc infectada amb la pesta porcina procedent d'Espanya

Macedònia del Nord ha confiscat 21 tones de porc espanyol per la malaltia
Troben carn de porc espanyola infectada amb la pesta porcina   | EFE

 

 

Diversos funcionaris de duanes i veterinaris de Maced√≤nia del Nord han confiscat 21 tones i 312 quilograms de carn de porc procedent d'Espanya per estar infectada amb la pesta porcina africana. L'Ag√®ncia Aliment√†ria i Veterin√†ria de Maced√≤nia ha informat aquest dijous que la carn va ser confiscada a la frontera entre Maced√≤nia del Nord i Bulg√†ria, concretament a la muntanya Deve Bair, evitant d'aquesta manera que entr√©s al mercat dom√®stic, tal i com ha informat l'ag√®ncia EFE.

 

¬ęLa carn confiscada ja no √©s un risc per als ciutadans¬Ľ expressa als mitjans el director de l'Ag√®ncia, Zoran Atanasov, ¬ęno s'ha perm√®s la seva entrada al pa√≠s. Ha estat examinada i ser√† destru√Įda¬Ľ assegura. A m√©s, tamb√© destaca que la Uni√≥ Europea i l'Organitzaci√≥ Mundial de la Salut seran informades al respecte.

 

Evitar el contagi, a tota costa

Tot i que per al moment no hi ha hagut cap cas d'infecci√≥ per la pesta porcina en el pa√≠s en q√ľesti√≥, les autoritats locals van llan√ßar una iniciativa el passat agost a escala nacional per reduir la sobrepoblaci√≥ de porcs senglars, la qual √©s tres vegades la xifra considerada sostenible al pa√≠s per evitar la contaminaci√≥ per la malaltia. L'objectiu √©s prevenir, per sobre de tot, que la malaltia s'estengui arreu del pa√≠s i per les regions dels Balcans, despr√©s que es detectessin alguns casos a Bulg√†ria i S√®rbia. 

 

També et pot interessar...

 

 

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris