La reina Letícia torna a repetir vestit

«El dia que Felip va parar el cop d'estat, Letícia es va tornar a enamorar»

Segons Federico Jiménez Losantos la relació dels reis és excel·lent després d'aquell dia

Federico Jiménez Losantos ha aprofitat l'espai rosa del seu programa per parlar de la reina Letícia i la seva situació sentimental amb el rei Felip, on segons ell estan passant per un dels seus millors moments.

Letícia es va tornar a enamorar de Felip

Segons Federico J. Losantos, la Reina està ara «millor que mai» en tots els aspectes, igual que el rei. Moltes poden ser les causes, però segons el periodista, aquesta excel·lent situació neix d'un dia concret. «El dia que va sortir Felip i va parar el cop d'estat, Letícia es va tornar a enamorar. Perquè ella ha d'admirar a un home per a estimar-lo», va declarar Jiménez Losantos.

Durant la tertúlia, els diferents periodistes experts en la premsa del cor i en la casa reial van coincidir en què la reina va tenir una actitud impecable durant el dia de les Forces Armades, a més d'encertar amb el seu vestit. «El to d'ell i ella és que estan contents. Les nenes es crien molt bé i en els Princesa d'Astúries del divendres ho faran bé», han comentat els diferents col·laboradors amb Federico Jiménez Losantos.

En els premis Princesa d'Astúries la princesa Elionor pronunciarà el seu primer gran discurs, sent el seu pare Felip VI l'encarregat d'obrir i clausurar la cerimònia en el Teatre Campoamor d'Oviedo, motiu pel qual la reina i el rei estan molt il·lusionats per veure la seva primogènita.

També et pot interessar...


Comentaris