INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Un periodista tarragoní deixa en evidència Abascal i desmunta el discurs antiimmigració de Vox

«Vostè crea un problema sense conèixer les dades»: l'aplaudida rèplica de Gustau Alegret a les xarxes socials és ja viral

 

Contra les cordes, fora de joc, desorientat. Així és com ha quedat el líder de la ultradreta espanyola, Santiago Abascal, en una entrevista concedida al programa ‘Cuestión de Poder’, del canal colombià NTN24. El culpable, Gustau Alegret, un periodista tarragoní instal·lat a Washington i responsable de les notícies de la cadena llatinoamericana als Estats Units.

 

Amb una sèrie d’arguments forts i ben estructurats i, sobretot, dades contrastades, Alegret contraposa el discurs antiimmigració de Vox a escala estatal. El ‘zasca’, com en diuen ara, és sonat però elegant i, evidentment, ja s’ha fet viral a través de les xarxes. «Vostè crea un problema sense conèixer les dades», replica el tarragoní al líder de Vox en un moment de l'entrevista després d'encavalcar diverses dades inèdites per a l'ideari d'ultradreta.

 

«Què li semblaria que les seves paraules s'haguessin reproduït també a Mèxic, Veneçuela o Argentina quan van rebre quantitats ingents d'espanyols que van arribar de manera irregular a la cerca d'un futur millor», li pregunta també Alegret en referència a l'exili massiu que va suposar la Guerra Civil i la posterior dictadura franquista que es va vertebrar a l'Estat.

 

 

Més notícies de la categoria Espanya