Jordi Rebellón condemnat a pagar 1,34 milions d'euros

L'actor Jordi Rebellón, condemnat per l'Audiència Nacional

El català hauria de pagar 1,34 milions d'euros a Hisenda per facturar indegudament a través d'una societat.

Jordi Rebellón, conegut per interpretar al famós 'Doctor Vílches' a 'Hospital Central', acaba de rebre una mala notícia. L'actor ha estat condemnat a pagar 1,34 milions d'euros a Hisenda.

Condemnat per l'Audiència Nacional

El català fa molts anys que treballa d'actor al teatre i a la televisió, a banda d'Hospital Central, Jordi també ha tingut altres papers a 'Servir y proteger', 'Médico de Familia', 'Amar en tiempos revueltos', 'Sin identidad' o 'Cuéntame cómo pasó'. Doncs ara, a banda de l'historial professional, se li suma un altre, el de problemes amb Hisenda, i és que Jordi ha estat condemnat per l'Audiència Nacional a pagar 1,34 milions d'euros a Hisenda per facturar indegudament a través d'una societat.

  

L'actor va presentar recursos, que van ser rebutjats pels jutges. El català encara pot recórrer al Tribunal Suprem, encara que els inspectors d'Hisenda, a banda de les irregularitats en les declaracions, també van rebutjar algunes deduccions fetes mitjançant la seva societat. Els inspectors van arribar a la conclusió que no ara necessàries per a l'activitat coses com compres en grans superfícies, primes d'assegurances, despeses de comunitat de propietats, dentals i de farmàcia o reparacions de cotxes.

També et pot interessar...