Luis Enrique passa el moment més dur de la seva vida amb la seva dona, Elena

Només uns mesos després d'haver assumit el càrrec, Luis Enrique deixa la selecció espanyola arran dels problemes familiars greus que pateix
Elena Cullell i Luis Enrique tenen tres fills en comú | Cedida

 

La decisió de l'entrenador asturià de deixar la selecció espanyola, només uns mesos després d'haver assumit el càrrec de seleccionador, té relació directa amb els problemes familiars greus que el van apartar temporalment. Segons informa 'La Coctelera', durant la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos, es va fer públic el motiu de l'absència de l'entrenador. Una de les filles de Luis Enrique patiria «una greu malaltia».

 

Tot i que encara no se sap la malaltia que la filla de Luis Enrique podria estar patint, durant la boda del futbolista i la presentadora també es va parlar d'un possible tractament, ja que alguns convidats van explicar que l'entrenador i la seva dona, Elena Cullell, «passen molt de temps a l'altre costat de l'Atlàntic perquè els metges s'ocupin d'aconseguir que tot acabi bé».

 

 

Elena Cullell, el seu suport més fidel

Fa més de dues dècades que Luis Enrique i la seva dona, Elena Cullell, són companys de vida. Es van casar el 27 de desembre de l'any 1997, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Luis Enrique es va enamorar de Cullell, aleshores hostessa, un any abans de la boda, quan ell va fitxar pel Barça. Segons informa 'Informalia', ella forma part de la burgesia catalana: és filla de Francesc Cullell, un fabricant de roba de pell que està jubilat des de fa tres anys, i d'Isabel Falguera, i té dues germanes.

 

 

l'Elena va estudiar en el prestigiós Liceu Francès Bon Soleil de Gavà, va millorar el seu anglès als Estats Units i es va llicenciar en Econòmiques a Barcelona, tot i que, segons el diari 'As', mai ha exercit la seva professió. Luis Enrique i Elena Cullell, lluny de la fama, sempre han viscut el seu matrimoni d'una manera molt discreta.

 

 

El matrimoni i els seus tres fills, inseparables

El matrimoni té tres fills en comú: Pacho, de 19 anys, Sira de 18, i la petita Xana, de 9 anys. El més gran combina els seus estudis amb la seva passió pel futbol, que ha heretat del seu pare, sumada a la seva afició pel paddle-surf. La Sira, que ja és major d'edat, també ha seguit els passos del seu pare pel que fa a l'amor als esports. Ella, però, és una amant dels cavalls i és una gran amazona, guanyadora de premis molt importants.

 

 

 

 

També et pot interessar...