Millán Salcedo ingressat al hospital després de patir un Ictus

L'humorista ha estat ingressat d'urgències al hospital per un Ictus
Millán Salcedo, exmembre del duo 'Martes y Trece' ha estat ingressat a l'hospital d'urgència | EFE

 

L'humorista Millán Salcedo, de 64 anys, ha estat ingressat d'urgència a l'hospital Quirón Salud Sagrado Corazón de Sevilla després de patir un ictus, segons ha informat 'Sálvame'. 

 

El reporter del programa, José Antonio León, ha estat qui ha donat l'exclusiva des de les portes del centre mèdic, on l'humorista hauria estat ingressat el passat dilluns i intervingut en dues ocasions des de llavors. L'última intervenció s'hauria produit aquesta matinada a causa del seu complicat estat de salut. León ha afegit «no tenim informe mèdic, per desig de la família» i ha compartit una publicació desitjant sort a l'exhumorista del duo 'Martes y Trece'.

 

 

Ingrés amb un pronòstic greu 

 

Tot apunta que el còmic hauria patit un ictus que s'ha vist agreujat per la hipertensió que ja pateix. Des del seu ingrés el dilluns ha estat intervingut en dues ocasions i el seu estat de salut podria haver empitjorat en les últimes hores. Fins al moment, no s'ha emès cap comunicat mèdic i la família no s'ha pronunciat ni ha donat informació al respecte.