MINUT A MINUT

El govern de Tarragona qualifica els aldarulls d'«incidents aïllats»

ÚLTIMA HORA

❗En llibertat amb càrrecs els detinguts per aldarulls ahir a Tarragona

‘MixBeans’, el nou aperitiu salat d'edamame i soja que arriba a Mercadona

El nou producte, que ofereix fins a 42,2, grams de proteïna per cada 100 grams, es pot comprar per només 1,50 euros

 

Imatge d'arxiu d'un rètol de la cadena de supermercats Mercadona | MERCADONA

 

Mercadona està a l'última. I els seus clients ho saben. Després de revolucionar el mercat oferint patés vegetals saludables com l'hummus de cigrons i llenties i el guacamole, ara arriba una novetat que, de ben segur, es convertirà en un èxit assegurat per a la marca valenciana. Es tracta dels anomenats 'MixBeans', una barreja de mongetes de soja edamame, soja blanca i negra.

 

Aquest mix perfecte per a picar entre hores, es presenta com una alternativa als típics 'snacks' salats com les patates fregides o també les verdures del mateix que estil que, segons va afirmar fa uns dies l'OCU, no són més saludables que la resta. Així doncs, la nova aposta de Mercadona arriba fort en termes de salut i, sobretot, de preu, ja que es pot obtenir per només 1,50 euros, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

La soja i la seva aportació de proteïna a la nostra dieta

Fa uns anys la soja era una desconeguda en la cuina occidental i només sonava per la seva inclusió en el món de la cuina tradicional asiàtica. Bé, doncs des de fa uns temps, la soja s'ha convertit en un aliat més en la cuina de qualsevol persona que vulgui cuidar la seva alimentació i, en especial, per aquells que prescindeixen o volen reduir el seu consum de proteïna d'origen animal. En aquest sentit, cal destacar que la soja i la majoria dels seus derivats com pot ser la soja texturitzada o el tofu, aporten unes quantitats considerables de proteïna a la nostra dieta.

 

 

Un exemple són aquests nous snacks de Mercadona que, tal com indica la seva taula nutricional, per cada 100 grams, s'aconsegueixen fins a 42,2 grams de proteïna. D'altra banda, en les mateixes quantitats podem trobar 8,3 grams d'hidrats de carboni, 5,8 grams de sucre i fins a 18,6 grams de fibra. Sens dubte, els 'MixBeans' arriben com una opció recomanable per a saciar aquella gana d'entre hores, sempre, amb una opció que sigui un benefici per a la nostra salut. En un principi, l'aperitiu salat de soja ja es pot començar a trobar en algunes botigues de Mercadona i s'espera que en les pròximes setmanes s'estengui per la resta.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris