GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les novetats refrigerades de Mercadona per aquest estiu

L鈥檈mpresa valenciana de distribuci贸 aliment脿ria ha donat la benvinguda a la calor amb dues noves varietats de gelats
Les novetats m茅s refrescants de Mercadona per aquest estiu | CEDIDA

 

 

La imminent arribada de l鈥檈stiu no nom茅s porta altes temperatures, sin贸 tamb茅 novetats delicioses que ens ajudaran a fer que la calor sigui m茅s suportable. Com cada any, Mercadona posa a l鈥檃bast dels seus consumidors una gran varietat de sorbets, cons de gelat i terrines que refrescaran els nostres 脿pats. Per aquest estiu, l鈥檈mpresa valenciana ha posat a la venda dues novetats refrigerants.

 

Gelats 鈥楳ini Bomb贸n鈥 de cacau i galetes

Els gelats 'Mini Bomb贸n' amb sabor a galeta i cacau | MERCADONA

 

 

Els postres m茅s deliciosos per gaudir aquest estiu s贸n els gelats 鈥楳ini Bomb贸n Galletas Cacao鈥. S贸n uns gelats que en venen en format mini, recoberts per una capa de xocolata negra i amb sabor a les galetes 鈥榋aps鈥 de la marca blanca de Mercadona, 鈥楬acendado鈥.

 

Les tradicionals postres de Can脿ries

El gelat 'Polvito' basat en unes postres de les Can脿ries | MERCADONA

 

 

La seg眉ent novetat 茅s una versi贸 d鈥檜nes postres de les Illes Can脿ries amb sabor a galeta barrejat amb merengue i salsa d鈥檃lm铆var de llet. Pot comprar-se en terrines d鈥檜n litre a un preu de 2,25 per unitat. Elaborat amb tres capes de diferent textura, 茅s una opci贸 deliciosa per aquests dies tan calorosos.

 

El gelat 鈥楬elado de Gofio con Salsa de Pl谩tano鈥

Aquesta novetat s'inspira en unes postres de les Illes Can脿ries | MERCADONA

 

De nou, uns postres d鈥檌nspiraci贸 can脿ria que Mercadona va llen莽ar el dia 30 de maig amb motiu de la celebraci贸 del dia de Can脿ries. El gelat de polenta torrada 茅s caracter铆stic de la gastronomia de les Illes Can脿ries, i els seus ingredients s贸n diversos cereals, com ara el blat, que es barregen fins a aconseguir una textura molt fina.

 

Les postres per als m茅s xocolaters

La terrina de gelat amb sabor a xocolata | MERCADONA

 

 

Com cada any, el 鈥楬elado de chocolate con trocitos鈥 i el 鈥楬elado de fresa con trocitos鈥 s贸n un cl脿ssic que no poden faltar a les nostres neveres. Es venen en terrines i el seu m貌dic preu de 3 euros fa que siguin el caprici ideal per aquest estiu.

 

 

Els gelats de grand脿ria mini, ideals per als m茅s petits | MERCADONA

 

 La cadena de supermercats tamb茅 ha pensat en els m茅s petits de casa. Els gelats mini de maduixa i xocolata blanca es venen en caixes de vuit unitats a un preu de 2,35 euros, i s贸n una elecci贸 ideal per als m茅s petits gr脿cies a la seva dol莽or i grand脿ria.

 

Tamb茅 pots llegir...