Confirmat un positiu per coronavirus d'una nena de 4 anys a Madrid

La nena estudia en un col·legi situat al carrer Padre Damián

La Direcció General de Salut Pública ha confirmat un cas positiu de coronavirus d'una nena de 4 anys, alumna d'un col·legi ubicat al carrer Padre Damián i, actualment, està «asimptomàtica». Els pares, també haurien donat positiu. A la Comunitat de Madrid hi ha 56 casos confirmats amb un seixanta per cent dels casos «lleus», tal com ha confirmat la presidenta de la comunitat autònoma, Isabel Díaz Ayuso.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els pares també van donar positiu

Segons fonts de la Conselleria de Sanitat, els pares van donar, prèviament, positiu en les proves de Covid-19. Un dels progenitors havia fet un viatge internacional, on havia estat contagiat de la malaltia. En aquest sentit, es considera un cas importat.  Així mateix, des de Sanitat també ha explicat que aquests tres casos de coronavirus estan «a casa i evolucionen favorablement».

 

El col·legi de la menor, en un primer moment, no ha transcendit, però, finalment s'ha confirmat que era el col·legi Paraíso Sagrados Corazones, al número 34 en aquest conegut carrer de Madrid. També hi ha situats en al carrer Padre Damián el Col·legi Bilingüe Concertat María Virgen (Jesuitinas) i el Col·legi San Agustín —tots dos, a pocs metres de l'estadi Santiago Bernabéu del Reial Madrid.

 

Un cas greu a Madrid

Al barri madrileny de Montecarmelo, un professor de l'escola concertada Santa María la Blanca, és un dels casos positius per coronavirus que està ingressat a l'UCI. Durant el dia d'ahir, es van contar 56 casos de coronavirus a la regió madrilenya.

 

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha parlat de la incidència del Covid-19 a la regió i ha assenyalat que «el 60 per cent dels casos són lleus i per això no està previst passar a cap 'fase dos'».

 

 

Més notícies de la categoria Espanya