Confirmat un positiu per coronavirus d'una nena de 4 anys a Madrid

La nena estudia en un col路legi situat al carrer Padre Dami谩n

La Direcci贸 General de Salut P煤blica ha confirmat un cas positiu de coronavirus d'una nena de 4 anys, alumna d'un col路legi ubicat al carrer Padre Dami谩n i, actualment, est脿 芦asimptom脿tica禄. Els pares, tamb茅 haurien donat positiu. A la Comunitat de Madrid hi ha 56 casos confirmats amb un seixanta per cent dels casos 芦lleus禄, tal com ha confirmat la presidenta de la comunitat aut貌noma, Isabel D铆az Ayuso.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Els pares tamb茅 van donar positiu

Segons fonts de la Conselleria de Sanitat, els pares van donar, pr猫viament, positiu en les proves de Covid-19. Un dels progenitors havia fet un viatge internacional, on havia estat contagiat de la malaltia. En aquest sentit, es considera un cas importat.  Aix铆 mateix, des de Sanitat tamb茅 ha explicat que aquests tres casos de coronavirus estan 芦a casa i evolucionen favorablement禄.

El col路legi de la menor, en un primer moment, no ha transcendit, per貌, finalment s'ha confirmat que era el col路legi Para铆so Sagrados Corazones, al n煤mero 34 en aquest conegut carrer de Madrid. Tamb茅 hi ha situats en al carrer Padre Dami谩n el Col路legi Biling眉e Concertat Mar铆a Virgen (Jesuitinas) i el Col路legi San Agust铆n 鈥攖ots dos, a pocs metres de l'estadi Santiago Bernab茅u del Reial Madrid.

Un cas greu a Madrid

Al barri madrileny de Montecarmelo, un professor de l'escola concertada Santa Mar铆a la Blanca, 茅s un dels casos positius per coronavirus que est脿 ingressat a l'UCI. Durant el dia d'ahir, es van contar 56 casos de coronavirus a la regi贸 madrilenya.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel D铆az Ayuso, ha parlat de la incid猫ncia del Covid-19 a la regi贸 i ha assenyalat que 芦el 60 per cent dels casos s贸n lleus i per aix貌 no est脿 previst passar a cap 'fase dos'禄.

"鈿 脷LTIMA HORA: Estranya primera mort per coronavirus a Espanya" "馃惁鉂 Un gegant de les xarxes socials, afectat de ple pel coronavirus"