El protagonista del 'Pim, pam, toma lacasitos' reapareix 10 anys després: «Era jove i esbojarrat»

Ares, que es va fer viral per la seva aparició a 'Callejeros', ara protagonitza una campanya de seguretat viària
Ares es va fer viral per un vídeo gravat en un control d'alcoholèmia | Mediaset

 

 

Va ser un dels fenòmens virals de fa deu anys i, sense cap dubte, un dels personatges més recordats del programa 'Callejeros'. Ares, o més conegut com el noi del 'pim, pam, toma lacasitos' es va fer conegut per la seva actitud poc responsable durant un control d'alcoholèmia. A més de presumir de conduir begut, va deixar altres frases mítiques com «viva España, viva el Rey, viva el orden y la ley».

 

Aquest sorià ha parlat amb la marca Michelin sobre el vídeo que el va fer famós. Explica que «va ser una nit de festa. Una de moltes. Ens vam posar com a tonyines i a la sortida de la discoteca ens estaven esperant. Jo em vaig emocionar, vaig veure la situació i ja res. Em vaig posar a fer el pallasso per allà...»

 

 

Reconeix que va guanyar diners, però se n'avergonyeix del que va fer 

Amb el pas dels anys, reconeix que, tot i haver guanyat diners gràcies a aquestes imatges, no està molt orgullós d'elles. «Si tornés enrere, no ho faria. Fer-se famós per anar begut tampoc és molt agradable», confessa, tot i que recorda que la seva mare li va dir que es tractava d'una malifeta més en una època en la qual «era molt jove i un esbojarrat». 

 

Ares durant la campanya de seguretat vial | Michelin

 

Avui dia, està totalment canviat. Admet que ara sí que es posa el cinturó, no com abans, i es defineix com «un bon conductor» perquè ara ja no beu al volant. «Em posava el cubata on els gots, però ara ja no, ara vaig amb una ampolla d'aigua», relata. 

Final ment, presumeix de no haver comès cap altra infracció de tràfic des de llavors, i fa una advertència als conductors joves: «No pots conduir borratxo. Ja no és per tu, és per les altres persones». 

 

   

 

 

També et pot interessar...