El Rei Baltasar d'un poble del País Basc: «Els Reis són els pares»

El discurs del Rei Baltasar ha generat molta polèmica
El Rei Baltasar ha volgut explicar el malentès a través de les xarxes | Twitter

 

Els Reis Mags han passat al llarg d'aquesta nit per les nostres llars. Abans, van passejar per multitud de pobles i ciutats de tot el món. Els nens (i també els més grans) esperem aquest dia amb il·lusió i alegria, però ningú podia imaginar que un dels Reis Mags, el rei Baltasar, fes un comentari com el que va fer aquest dissabte a la tarda en un poble del País Basc.

 

La població on han tingut lloc els fets és Andoáin, una localitat de Guipúscoa. Allà, els Reis Mags van poder pujar al balcó de l'Ajuntament per saludar els nens i nenes, i va ser llavors, durant el discurs de Baltasar, quan la polèmica es va generar amb un comentari que ja s'ha fet viral arreu de les xarxes socials.

 

 

«Que sapigueu que els pares són els Reis. D'acord, vinga, gabón (bona nit), fins a un altre dia», va dir Baltasar. Pocs minuts després, eren centenars els vídeos i comentaris pujats a les xarxes socials en els quals es mostrava el desconcert davant tal afirmació.

 

Encara que cal destacar que, uns minuts després i mitjançant les xarxes socials, va aclarir el malentès, però per a llavors les xarxes socials ja treien fum amb comentaris de persones indignades i comentaris de persones que s'ho van prendre en to divertit.