Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un ferit en un accident entre una grua i un cotxe a la C-31 a Calafell

Retiren un lot d'Amlodipino per un error en la data de caducitat

Sanitat insta totes les comunitats autònomes a fer un seguiment de la retirada del lot afectat
El medicament no indica correctament la seva data de caducitat  | vir.es

 

L'AEMPS (Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris) ha estipulat que es retiri i es torni al laboratori d'origen el lot d'un medicament utilitzat per a la tensió arterial: Amlodipino Vir 10 mg, 30 comprimits. Presenta una errada en la data de caducitat estipulada, que indica que el medicament caduca a l'abril del 2021, quan realment caduca el març de 2022.

 

L'AEMPS ha qualificat l'error d'Industria Química y Farmacéutica Vir, SA., laboratori encarregat de fabricar el medicament, de classe 2, classificant-lo com a defecte d'embalatge i d'informació en la data de caducitat. El ministeri de Sanitat. Consum i Benestar Social insta totes les comunitats autònomes que es realitzin seguiments de la retirada del lot en qüestió, l'N005.

 

 

L'Amlodipino es recepta a aquelles persones que tenen dificultats o problemes en la seva tensió arterial, però també en fan ús persones que pateixen un dolor de pit conegut com a angina de Prinzmetal. En els pacients amb hipertensió, el fàrmac funciona relaxant els vasos sanguinis, de manera que la sang pugui fluir més fàcilment a través seu. 

 

L'error s'ha detectat al lot N005 | CatalunyaDiari.cat

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris