Sanitat ordena retirar un lot d'antidepressius a Espanya

El f脿rmac s'utilitza en persones adultes per tractar diversos problemes de depressi贸
El lot que ha ordenat retirar l'AEMPS ha estat el 09109 | CatalunyaDiari.com

 

L'AEMPS (Ag猫ncia Espanyola de Medicament i Productes Sanitaris) ha retirat del mercat un lot 铆ntegre d'un f脿rmac utilitzat en casos de depressions, trastorns d'ansietat generalitzada, trastorn d'ansietat social o d'atacs de p脿nic. El medicament afectat 茅s 'Venalafaxina Retard Davur 75 mg c脿psules d'alliberaci贸 prolongada EFG, 30 c脿psules'.

El lot 铆ntegre d'aquest medicament ha estat retirat per no complir amb les 芦especificacions a l'assaig de pot猫ncia detectat als estudis d'estabilitat禄. Aix铆 doncs, totes les unitats del lot afectat, el 09109, han estat retornades al laboratori que s'encarrega de la seva fabricaci贸.

Retiren 22 lots d'omeprazol

Fa uns dies, l'AEMPS va ordenar que es retiressin diversos lots d'omeprazol, un f脿rmac fabricat per la farmac猫utica 铆ndia Smilax Laboratories Limited i fraccionat per Farma-Qu铆mica Sur. Aquesta per貌 no era la primera retirada que s'ordenava, ja que el passat 11 de juliol es va retirar un sol lot (11072/10/42) d'aquest f脿rmac per haver obtingut 芦resultats fora d'especificacions durant l'assaig d'identitat禄.

Tamb茅 et pot interessar...

"馃憠La grand铆ssima not铆cia familiar que far脿 feli莽 I帽aki Urdagnarin" "La gran esbroncada de Felip a Let铆cia: 芦Deixa el m貌bil i estigues quieta禄"