Sanitat ordena retirar un lot d'antidepressius a Espanya

El fàrmac s'utilitza en persones adultes per tractar diversos problemes de depressió
El lot que ha ordenat retirar l'AEMPS ha estat el 09109 | CatalunyaDiari.com

 

L'AEMPS (Ag√®ncia Espanyola de Medicament i Productes Sanitaris) ha retirat del mercat un lot √≠ntegre d'un f√†rmac utilitzat en casos de depressions, trastorns d'ansietat generalitzada, trastorn d'ansietat social o d'atacs de p√†nic. El medicament afectat √©s 'Venalafaxina Retard Davur 75 mg c√†psules d'alliberaci√≥ prolongada EFG, 30 c√†psules'.

 

El lot √≠ntegre d'aquest medicament ha estat retirat per no complir amb les ¬ęespecificacions a l'assaig de pot√®ncia detectat als estudis d'estabilitat¬Ľ. Aix√≠ doncs, totes les unitats del lot afectat, el 09109, han estat retornades al laboratori que s'encarrega de la seva fabricaci√≥.

 

Retiren 22 lots d'omeprazol

Fa uns dies, l'AEMPS va ordenar que es retiressin diversos lots d'omeprazol, un f√†rmac fabricat per la farmac√®utica √≠ndia Smilax Laboratories Limited i fraccionat per Farma-Qu√≠mica Sur. Aquesta per√≤ no era la primera retirada que s'ordenava, ja que el passat 11 de juliol es va retirar un sol lot (11072/10/42) d'aquest f√†rmac per haver obtingut ¬ęresultats fora d'especificacions durant l'assaig d'identitat¬Ľ.

 

També et pot interessar...

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris