GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sara Carbonero, operada d'un tumor maligne en un ovari

Fa menys d'un mes que Iker, el seu marit, patia un atac de cor
Sara Carbonero ha patit un episodi de càncer en un ovari | CatalunyaDiari.cat

 

Pocs dies després que Iker Casillas s'enfrontés a un dels moments més delicats de la seva vida en patir un infart, la seva dona, Sara Carbonero, acaba de ser operada d'un càncer en un ovari. Ho anunciava ella mateixa a les xarxes socials. 

 

Sara va ser un dels pilars fonamentals en la recuperació del porter de l'Oporto, junt amb les moltes mostres de suport que va rebre l'astre del futbol a principis de maig després d'endur-se el gran ensurt. Ara és ella qui travessa moments complicats, tot i que els metges han localitzat el tumor maligne a temps i l'operació ha sortit bé.

 

El missatge de Sara

Carbonero ha acompanyat el seu missatge a les xarxes anunciant l'operació a la qual ha hagut de sotmetre's amb un text on explica exactament la situació en què s'ha trobat i com evoluciona el problema. 

«Quan encara no ens havíem recuperat d'un ensurt, la vida ens ha tornat a sorprendre. Aquesta vegada m'ha tocat a mi, aquesta maleïda paraula de 6 lletres que encara em costa escriure. Fa uns dies, en una revisió, els metges em van veure un tumor maligne d'ovari i ja m'han operat. Tot ha sortit molt bé. Afortunadament l'hem enganxat molt a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent. Estic tranquil·la i amb la confiança que tot sortirà bé. Sé que el camí serà dur, però també que tindrà un final feliç. Compto amb el suport de la meva família i amics i amb un gran equip mèdic. Aprofito per demanar des d'aquí als meus companys periodistes el respecte i la comprensió amb els quals sempre m'heu tractat, especialment en aquests moments tan difícils i delicats per a mi i la meva família.»

 

A principis de maig, el seu home va patir un infart | Instagram @saracarbonero

 

Tot i que encara es troba consternada per la situació i, tal com mostra en el text, li costa assumir que travessa per una malaltia d'aquestes característiques, Sara Carbonero aposta per l'optimisme i està rebent també milers de mostres d'ànim per part dels seus seguidors, que junt amb la seva família, l'ajudaran a mirar endavant amb força.

 

 

 

També et pot interessar...