Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Susanna Griso revela el malson que va patir en un vaixell: gairebé perd la filla

La presentadora ha confessat quin va ser el pitjor dia de la seva vida, quan va haver de traslladar a la seva filla a urgències després d'un viatge en vaixell

Els relats del 'pitjor dia de la meva vida' de pares i mares famosos comencen a sortir a la palestra com l'escuma. Aquesta vegada li ha tocat el torn a Susanna Griso.

 

'Espejo Público' va abordar una notícia sobre l'arribada de les meduses al Mediterrani. Amb l'arribada de l'estiu, aquest fenomen és molt freqüent a les platges espanyoles banyades per aquesta mar. Aquest tema li va portar a la ment a Diego Revuelta una història que tenia a veure amb la presentadora del programa i no va dubtar a donar-la a conèixer als seus companys.

 

Segons va informar el periodista, una medusa li va picar a la filla de Susanna Griso i la presentadora va haver de treure's la part de dalt del biquini per a practicar-li un torniquet a la seva filla.

 

La catalana atònita pel relat va corregir al seu company, ja que la història no va anar així. Segons la presentadora del programa, el succés no va tenir res a veure amb una picada d'una medusa.

 

Susanna Griso  va confessar que, un dia d'oci en el qual la família realitzava turisme amb vaixell, la seva filla va caure per la borda de l'embarcació. «No va ser per una medusa, va ser perquè la meva filla va caure per la borda d'un vaixell i li vam passar amb el vaixell per damunt», va explicar.

 

La comunicadora, morta de pànic, va saltar a l'aigua per a auxiliar a la seva petita que, a més, s'havia fet una ferida considerable a conseqüència de l'impacte. Tampoc va ser ella qui es va treure el biquini.

 

«Pensem que havíem de fer-li un torniquet, jo no em vaig treure el biquini, però se'l va treure una de les persones que anava amb mi i li vam fer un torniquet», va aclarir.

 

La periodista de 51 anys va confessar que es van dirigir amb la nena ràpidament a l'hospital. «Per sort, el tall que tenia no va ser molt profund», va postil·lar. «És la pitjor experiència de la meva vida», va confessar Susanna Griso.

 

Per a treure-li ferro a l'assumpte després que tot el plató quedés estupefacte, la presentadora va tractar de treure-li ferro a l'assumpte i llimar l'ambient de tragèdia que es respirava en el plató fent broma amb la versió incerta que havia explicat el seu company, Diego Revuelta.

 

«Desenes de meduses s'acosten a les coses espanyoles»

El tràgic succés de Susanna Griso va començar perquè el programa volia informar els espectadors que tinguessin prudència a l'hora de ficar un peu a la mar mediterrània que banya la part oest i part del sud de les platges espanyoles.

 

Segons van informar, en les últimes setmanes desenes de meduses s'han deixat veure en les costes de la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Balears, principalment. Aquest fenomen és molt recurrent amb l'arribada de la primavera i del bon temps.

 

Pràcticament cada any, els experts alerten als banyistes que extremin les precaucions quan s'endinsin a la mar si hi ha presència d'aquests animals.

 

En concret, els especialistes han informat de l'arribada de dos tipus de meduses a València. D'una banda les meduses veler, caracteritzades perquè una de les seves parts del cos recorden a la imatge d'un musclo i, per una altra, l'arribada a les platges del Mediterrani de la medusa clavell, una espècie urticant.

 

En paraules del doctor de l'Institut d'Ecologia Litoral d'Alacant, Gabriel Soler, «és un fenomen que no és tan estrany a principis de primavera. Tenim la mar amb molt de plàncton, amb molt de menjar per a les meduses. Aquestes meduses proliferen de manera exagerada en aquesta època de l'any i si tenim vents de component del Llevant que les acosten a les costes, el resultat és una arribada massiva de meduses a les platges», va explicar en la cadena.

 

A pesar que el pitjor dia de la vida de Susanna Griso no estava vinculat a les meduses, la catalana no s'oblidarà de tenir en compte l'arribada d'aquests animals al Mediterrani si té pensat donar-se un capbussó en família en els pròxims dies.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.