GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Telecinco estaria planejant un retrobament de 'Gran Hermano' amb un nou format

Encara que tot feia indicar que Mediaset estava preparant una nova edici贸 de 'Supervivientes', ara ha sortit a la llum que el mes de gener s'emetr脿 un nou 'GH VIP'
Telecinco estaria planejant un retrobament de 'Gran Hermano' amb un nou format | GTRES

 

L鈥檈sc脿ndol de la presumpta violaci贸 de Carlota a 鈥楪ran Hermano鈥 ha salpicat i de bon tros el format per excel路l猫ncia de Telecinco, provocant que els anunciants de 鈥楪H VIP鈥 fessin una desbandada, i deixant quasi sense publicitat els 煤ltims programes que va emetre el 鈥榬eality鈥. 

 

El clamor popular contra les males praxis de Telecinco en la gesti贸 del cas Carlota i les pressions a les xarxes socials contra els anunciants, van provocar que Mediaset decid铆s canviar la seva programaci贸 per complet, ja que en acabar 鈥楪H VIP鈥, la cadena tenia preparat 鈥楪H D脷O鈥. 

 

En un intent de calmar les aig眉es doncs, Telecinco va prendre la decisi贸 que, en acabar 鈥楪H VIP鈥, comen莽arien amb una nova edici贸 de 鈥楽upervivientes鈥, avan莽ant aix铆 l鈥檈missi贸 d鈥檃quest format, que estava previst per l鈥檈stiu; a 煤ltim moment per貌, la cadena ha decidit canviar de plans.

 

'GH VIP' s'avan莽a a 'Supervivientes'

Per sorpresa i sense previ av铆s, Telecinco ha decidit 鈥榠n extremis鈥 programar una nova versi贸 de 鈥楪H VIP鈥 abans que comenci 鈥楽upervivientes鈥, segons ha revelat el mitj脿 FormulaTv, i que comptar脿 amb la pres猫ncia de concursants que ja hagin participat en el 鈥榬eality鈥 en edicions anteriors.

 

De moment, no han transcendit m茅s detalls sobre aquest nou gir de programaci贸, per貌 el que 茅s ben clar 茅s que Telecinco busca aprofitar l鈥檃udi猫ncia que ha arrossegat aquesta 煤ltima edici贸 de 鈥楪H VIP鈥 per donar cabuda a m茅s personatges que puguin seguir oferint trames interessants i que l鈥檃udi猫ncia no decaigui.

Tamb茅 et pot interessar...