GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Teruel Existe, el partit sorpresa que tindrà representació al Congrés dels Diputats

El partit provincial reivindica tenir una veu pròpia per combatre la despoblació i la manca d'inversió en els territoris rurals de Terol
Teruel Existe, el partit sorpresa que podria tenir representació al Congrés dels Diputats | Cedida

 

El Congrés dels Diputats podria estrenar un nou partit polític inèdit en l'àmbit estatal més enllà de la CUP. Es tracta del partit provincial Teruel Existe, que des de terres rurals aragoneses alça la veu per reivindicar un territori que sota el seu parer ha estat menystingut durant anys pels partits polítics generalistes; tota una campanada electoral que ningú esperava.

 

«Ja toca Terol»

Sota el lema «Ja toca Terol», aquest partit progressista, rural i local, ha convençut els terolencs amb cinc punts claus al seu programa electoral: Un pacte d'Estat contra la despoblació; El foment i protecció del medi rural; Millorar les comunicacions i l'accessibilitat de la província; La implementació de les telecomunicacions al territori, tal com marquen lleis europees; Una transició justa de la central tèrmica i la reindustrialització i inversió econòmia per generar ocupació.

Teruel Existe, el partit sorpresa que podria tenir representació al Congrés dels Diputats | TE

També et pot interessar...