ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Troben restes humanes a la fossa on van aparèixer els cossos de les nenes d'Alcàsser

Els forenses estan analitzant els ossos que una parella va trobar casualment al lloc on Miriam, Toñi i Desirée van ser violades i assassinades
Troben restes humanes a la fossa on van aparèixer els cossos de les nenes d'Alcàsser | CatalunyaDiari.cat

 

 

Macabra troballa la que ha realitzat una parella a la fossa on van aparèixer els cossos de Miriam, Toñi i Desirée, també conegudes com 'les nenes d'Alcàsser'. Durant una visita al paratge on les tres joves van ser brutament violades i assassinades, els dos membres de la parella es van sorprendre en descobrir primer una falange i tot seguit tres ossos més.

 

Ara, dos antropòlegs forenses estan examinant les quatre restes òssies que van aparèixer, amb l'objectiu d'establir si pertanyen al cos d'una de les tres menors que van copar l'interès de tot el país durant l'any 1992. De moment, han confirmat que els quatre ossos es corresponen amb falanges humanes, si bé no han pogut determinar ni l'edat ni el sexe de la persona a la qual pertanyen. Ho explica el mitjà 'Las Provincias'.

 

Un jutge determinarà si els ossos es traslladen a un laboratori

Així les coses, la Unitat d'Antropologia Forense de l'Institut de Medicina Legal de València va confirmar aquest mateix dilluns que les restes són molt antigues. Concretament, la informació va ser aportada per l'antropòleg forense Manuel Polo.

Una parella va trobar les restes òssies de manera casual | Cedida

 

Amb tot, a qui correspon prendre la decisió de traslladar els ossos de les falanges a un laboratori per realitzar un estudi més exhaustiu de l'ADN és el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 d'Alzira.

 

Una parella va trobar les restes de manera casual

Com hem explicat anteriorment, va ser una parella qui va trobar de manera casual les restes de les falanges, mentre duia a terme una visita al paratge de la Romana a Tous, que va ser el lloc on Miriam, Toñi i Desirée van ser cruelment violades i assassinades per Antonio Anglés i Miguel Ricart.

 

Immediatament després de descobrir els quatre ossos —tres dels quals gràcies al fet que la parella va furgar amb una branca que hi havia per la zona—, van portar-los fins a les instal·lacions de la Guàrdia Civil d'Oliva, embolicades amb paper d'alumini. Després de realitzar les primeres diligències d'investigació pertinents, els agents van derivar les restes a l'Institut de Medicina Legal així com al laboratori de criminalística de la Comandància de València

 

 

També et pot interessar...