GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La 55a edici贸 del RallyRACC comen莽a a escalfar motors a la Costa Daurada

En els 3 dies de cursa, un sobre terra i dos sobre asfalt, es disputaran 17 trams cronometrats i un total de 325,08 km de velocitat
Pere Granados, Mart铆 Carnicer, Josep Mateu i Antoni Reig a la presentaci贸 de la 55a edici贸 del RallyRACC | Cl脿udia Calduch

 

La Costa Daurada t茅 una cita amb l鈥檈sport de motor els pr貌xims dies 24, 25, 26 i 27 d鈥檕ctubre. L鈥橝uditori de la Diputaci贸 de Tarragona ha acollit, dijous 20 de juny, la presentaci贸 de la 55a edici贸 del RallyRACC CATALUNYA-COSTA DAURADA.

 

Amb base a Salou i a PortAventura World, es tracta de la tretzena i pen煤ltima prova del calendari del campionat del M贸n FIA de Ral路lis. Enguany, 茅s l鈥櫭簄ica prova del mundial amb un recorregut que combina terra i asfalt. Aquesta configuraci贸 es mant茅 des de fa deu edicions consecutives i continua sent la m茅s apreciada entre els equips i els aficionats.

 

Consolidaci贸 de la oferta esportiva sobre asfalt

芦Una combinaci贸 de terra i d鈥檃sfalt, de capacitat hotelera i de tecnologia, de respecte pel medi ambient i la seguretat禄. Aix铆 de clar i conc铆s presenta, el president del RACC, Josep Mateu, l鈥櫭簄ic ral路li mixt del mundial.

 

En aquesta edici贸, el recorregut de l鈥檈special de terra 鈥楬orta-Bot鈥 agrupa un nou punt d鈥檌nici i uns quil貌metres de l鈥檃nterior tram Pesells. La novetat m茅s destacable, per貌, 茅s la fusi贸 d鈥檜n tram sobre asfalt disputat per 煤ltima vegada el 2014. El Power Stage tornar脿 a ser el tram 鈥楻iudecanyes鈥, el qual tancar脿 la cursa atorgant punts extra als pilots que aconsegueixin els cinc millors temps.

 

Despr茅s de rebre elogis per la seva elevada selectivitat, l鈥檌tinerari d鈥檃questa 55a edici贸 vol consolidar un recorregut molt similar al de la temporada anterior tot oferint un total de 1.278,86 quil貌metres, dels quals 325,08 s贸n de velocitat repartits en 17 trams cronometrats.

 

Quinze anys promocionant el territori

L鈥檃lcalde de Salou, Pere Granados, assegura que el RallyRACC 茅s 芦un dels millors actes de promoci贸 pel territori禄, i afegeix que 芦refor莽a econ貌micament el final d鈥猫poca tur铆stica禄. Per quinz猫 any consecutiu, la Costa Daurada, la ciutat de Salou i el parc tem脿tic i d鈥檕ci PortAventura World, seran el nucli central de l鈥檈sdeveniment.

 

A m茅s de l鈥橝juntament de Salou, aquesta 55a edici贸 tamb茅 compta amb la col路laboraci贸 de la Diputaci贸 de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, el Patronat de Turisme de Salou, PortAventura World, la Secretaria General de l鈥橢sport de la Generalitat de Catalunya, l鈥橝g猫ncia Catalana de Turisme i Toyota.