Aficionats del CF Reus fent cua a les taquilles de l'Estadi

El CF Reus no cobrarà, de moment, la segona volta de lliga als abonats

El CF Reus no realitzarà el cobrament de la segona volta del campionat als abonats que van escollir el pagament fraccionat del carnet durant l’estiu passat

 

El CF Reus Deportiu ha decidit no efectuar el cobrament de la segona volta de lliga als abonats que van optar per un pagament fraccionat a l’hora de renovar o treure’s el carnet per a la campanya 2018-2019 durant el passat estiu. La decisió arriba la setmana on, teòricament, l’entitat propietat de Joan Oliver havia d’efectuar el cobrament de la segona volta de lliga a tots aquells abonats que van escollir la possibilitat de pagar la despesa de l’abonament en dos terminis: una primera en el moment d’abonar-se i una segona la setmana abans de l’inici de la segona meitat del torneig.

 

Moviment lògic

Dissabte a les 20.30 hores començarà oficialment la segona volta de lliga per al CF Reus amb la visita de la Unión Deportiva Las Palmas a l’Estadi Municipal de la capital del Baix Camp i s’ha decidit no executar aquest cobrament davant la incertesa del futur de l’entitat. Que el CF Reus hagi optat per aquesta opció és quelcom comprensible. El fosc present del club i la gran incògnita sobre el futur on no està garantida la continuïtat de res ni de ningú han forçat a la direcció roig-i-negra a prendre aquesta decisió per no encendre més els ànims de l’entorn. De cara al duel contra el conjunt canari, els accessos a les instal·lacions ganxetes es realitzaran com habitualment: presentant el respectiu carnet d’abonat.

 

Aficionats del CF Reus fent cua a les taquilles de l'Estadi
Els abonats al CF Reus podran accedir dissabte a l'Estadi sense cap problema | Laia Solanellas

Sense campanya de captació d’abonats

Lògicament també s’ha suspès tota possible campanya de captació d’abonats de cara a la segona volta de lliga. El club ha embargat aquesta decisió a l’espera que aparegui una solució que permeti tornar la normalitat el CF Reus i serà aleshores quan, si es confirma la continuïtat i supervivència de l’entitat, els roig-i-negres executaran una campanya de captació d’abonats per a la segona meitat de la temporada 2018-2019 amb l’objectiu de lluitar tots junts per aconseguir la permanència a Segona Divisió.