L'afició del Nàstic demana el VAR en la primera jornada de lliga

La imatge d'un aficionat grana demanant el VAR durant el gol del Tenerife, ha estat una de les més destacades de la jornada

Primer partit del Nàstic al Nou Estadi i ja hi ha polèmica arbitral. Després de demanar falta al porter grana, Bernabé Barragan, en la rematada de cap d'Aveldaño en el temps afegit. Gol que suposava l'empat i el repartiment de punts, en un partit en què el Nàstic va avançar-se en el marcador només al minut 9, en una excel·lent rematada de cap de Fali. Això sí, la polèmica en el gol del Tenerife, ha deixat un dels moments, segurament de l'any, en què s'ha vist aficionats grana demanant el VAR.

Un gol polèmic que encara no el pot solucionar el VAR

Està clar, quan et donen a provar una cosa que funciona i, després, t'ho treuen, acabes trobant-ho a faltar. Això és el que li ha passat al Nàstic en la primera jornada de lliga, després d'empatar a un gol contra el Tenerife i, en demanar falta en el gol d'Aveldaño, no poder reclamar per revisar-lo amb el VAR, quan ja l'havia tastat en el partit contra l'Espanyol al Nou Estadi. Això sí, només haurà d'esperar una temporada més a LaLiga 1|2|3, per poder gaudir de la tecnologia del vídeoarbitratge a la Segona Divisió.

En aquest sentit, alguns dels aficionats del Nàstic, en veure que s'utilitzava aquesta tecnologia durant el partit contra l'Espanyol al Nou Estadi, van demanar-lo per reclamar falta en el gol del Tenerife. A més, la imatge d'un dels aficionats grana, s'ha convertit en viral, gairebé tant com la de l'home del bigot aplaudint Ronaldinho al Bernabéu. 

Un aficionat del Nàstic va demanar el VAR quan va marcar el Tenerife | TarragonaDigital.com

 

Després d'un Mundial en què va haver-hi VAR, a la Primera Divisió també s'ha estrenat i haver-lo vist com aficionat al teu estadi, pot causar una gran confusió, pensant que s'utilitza aquesta tecnologia durant la temporada, i més quan et marquen un gol, on existeix un contacte contra el teu porter, de dos jugadors del Tenerife, dins l'àrea petita.

Una cosa és ben segura, al final de temporada, hi haurà algun equip, que haurà trobat a faltar el VAR en alguna de les jornades de LaLiga 1|2|3, ja sigui per perquè està en places d'ascens directe, de play-off o en descens. 

"ATENCIÓ: L'atleta reusenc Gerard Descarrega, campió d'Europa en salt de longitud" "Gordillo felicita l'esforç dels seus homes i el Nàstic veu allunyar-se Àlex López"