Toda i Calvillo guanyen la prova d'ultraresistència UT Llastres

Tots dos repeteixen victòria després de guanyar la primera edició de la cursa
Més de 700 persones van participar entre totes les proves de l'UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

 

Més de 700 persones han realitzat la segona edició de la prova d'ultraresistència UT Llastres, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i els guanyadors de la prova han estat Aleix Toda, de l'Associació Esportiva Matxacuca, i Elena Calvillo, del club Bealak. Tots dos han repetit la victòria en l'esdeveniment esportiu, després de pujar al lloc més alt del podi en la primera edició de la prova. 

 

 

Toda i Calvillo repeteixen victòria

L'UT Llastres consta de tres etapes que s'han realitzat durant tot aquest cap de setmana. La nocturna, disputada el divendres 22 de març, de 18 km; la 'Llastres', disputada el dissabte 23 de març, de 52 km; i 'La Portella Clàssica', del diumenge 24 de març, de 24 km. En la categoria masculina, Aleix Toda, de Mont-roig del Camp, va completar les tres etapes en un temps de 13 hores 48 minuts i 26 segons. El podi el van completar Àlex Izquierdo i Víctor del Águila, del Club Excursionista Trail Tarraco, en segona i tercera posició respectivament.

 

Aleix Toda es va proclamar vencedor de l'UT Llastres i Àlex Izquierdo i Víctor del Águila van completar el podi | Cedida

 

En la categoria femenina, la basca Elena Calvillo va completar les etapes de l'UT Llastres amb un temps de 16 hores 26 minuts i 58 segons, pujant al lloc més alt del podi, el qual va estar completat per Sabrina Solana, en segon lloc, i Silvia Ferrer, del Club Pena Guara, en tercer lloc. 

 

Pel que fa als guanyadors de cada etapa van ser ben diversos. A la cursa nocturna van guanyar Abel Carretero i Elena Calvillo; a la 'Llastres' Abdelkadous Mouj Nia i Elena Calvillo; i a la 'Portella Clàssica', Carlos Bartrina i Ingrid Ruiz. 

 

Elena Calvillo, guanyadora de la segona edició de l'UT Llastres, amb Sabrina Solana i Silvia Ferrer al podi | cedida

 

Èxit de participació en la segona edició

Els organitzadors d'aquesta segona edició de l'UT Llastres han destacat el nombre total de participants en la prova d'ultraresistència celebrada a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant amb més de 700 persones, entre totes les curses, i dels 150 voluntaris que van formar part de l'esdeveniment esportiu. 

 

També destaquen la «valentia» i l'«esforç» de les persones que van realitzar les curses i les caminades, ja que va fer molta calor durant la jornada i els participants van haver d'enfrontar-se a uns recorreguts «durs i exigents». Aquest fet es va demostrar a la cursa 'Llastres', on dels 155 corredors que van arrencar, només 85 van aconseguir arribar a la meta.