Nova Junta RCN

Andrea Mazzanti, primera presidenta de la història del RCN Tarragona

S'ha imposat amb el 83% dels vots aquest diumenge | Serà la primera presidenta de l'entitat en 140 anys

El Reial Club Nàutic de Tarragona tindrà, per primera vegada en 140 anys d'història, una presidenta al capdavant de l'entitat. Andrea Mazzanti ha guanyat les eleccions d'aquest diumenge, 24 de febrer, de forma aclaparadora amb el 83% dels vots. Mazzanti agafa, d'aquesta manera, el relleu de Manel Cremades a la presidència de l'entitat esportiva amb més història de la ciutat.

El de Tarragona és el club Nàutic més antic de l'Estat —fundat el 1878—, i és també anterior a entitats esportives emblemàtiques com el Club Gimnàstic, inicialment poliesportiu i ara centrat en el món del futbol. Mazzanti ha rebut 223 vots, la candidatura opositora 40, un vot en blanc i quatre nuls. La nova presidenta, d'origen argentí, ja va ser la primera dona en presentar-se al càrrec en unes eleccions des que va avançar la seva candidatura.

Andrea Mazzanti s'ha imposat a la votació amb el suport de més de 200 socis i sòcies 

Tots els socis i sòcies de l'entitat tenien dret a vot, i la popularitat d'Andrea Mazzanti ha estat decisiva. Vinculada a l'entitat per la secció de rem, no ha tingut dificultat en assolir la presidència amb un marge de gran distància a la votació final. En la primera reacció després de conèixer el resultat de les urnes, la nova presidenta ha mostrat el recolzament de la nova junta, i ha reconegut que afronta el repte «amb molta il·lusió»

Segons el tràmit formal, els candidats disposen de dos dies per presentar al·legacions, si ho consideren oportú, després de conèixer els resultats definitius. Un cop transcorri aquest termini, Mazzani serà proclamada oficialment com la primera dona presidenta de la història del RCN Tarragona.

També et pot interessar