Antonio Prieto, en l'agenda per reforçar la direcció esportiva del Nàstic

El Nàstic de Tarragona contempla la possibilitat d'incorporar Antonio Prieto a la direcció esportiva i, si res no canvia, tancarà el seu fitxatge
Antonio Prieto durant una roda de premsa amb el Zaragoza l'any 2011 | Real Zaragoza

Antonio Prieto, exdirector esportiu del Zaragoza i de l'Elche, és el candidat per reforçar la direcció esportiva del Nàstic de cara al que resta de temporada. Segons ha avançat aquest matí Tarragona Ràdio, el Nàstic de Tarragona valora la possibilitat d'incorporar a Antonio Prieto a la parcel·la esportiva.

La temporada 2013, any del descens del Nàstic a Segona B i amb l'arribada imminent de Promoesport a Tarragona, Antonio Prieto, home de confiança de Rodri, ja va ser el primer encarregat per fer una anàlisi de la situació esportiva del club, tot i que després acabaria sent Emilio Viqueira qui agafaria les regnes esportives. Prieto, amb experiència a la direcció esportiva del Zaragoza i de l'Elche, ha estat col·laborant estretament els darrers anys en la parcel·la esportiva del Nàstic. L'arribada d'Antonio Prieto seria per a realitzar tasques complementàries amb les d'Arnal Llibert, actual director esportiu grana, i en cap cas seria una substitució de l'olotí.

César Arzo durant la darrera entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

César Arzo diu prou

D'altra banda, el defensa del Nàstic César Arzo sembla decidit a penjar les botes. Així ho explica el Diari Més qui assegura que el jugador no tornarà a vestir-se de curt després que el club grana hagi demanat la baixa federativa a LaLiga per una lesió de llarga durada i aquesta li hagi acceptat. Arzo, que es va lesionar en el duel contra el Deportivo, només ha jugat aquell encontre durant 90 minuts i la primera mitja hora al camp de Las Palmas abans de ser expulsat.

El central valencià de 33 anys veu com una lesió de gravetat al genoll li impedeix practicar el seu esport i com la seva baixa federativa obre les portes al Nàstic per a poder incorporar un futbolista. Aquest fet, que el club ja podia fer perquè disposa de fitxes lliures sempre que s'incorporés un jugador en atur, canvia ara perquè la direcció esportiva grana té permís per afegir un futbolista al seu equip encara que tingui equip i estigui competint. La pilota és ara a la teulada d'un Nàstic que podrà realitzar un fitxatge de forma immediata sense haver de recórrer al mercat de jugadors aturats o haver-se d'esperar al mes de gener.

"Bartolo continua amb el missatge d'optimisme de Badia abans de rebre l'Extremadura" "Enrique Martín toca la cresta a la plantilla i ofereix una memorable roda de premsa"