Èdgar Badia declara el seu amor per Reus tatuant-se’l al braç

Èdgar Badia, exporter del CF Reus Deportiu, es fa un tatuatge amb l’skyline de la ciutat al braç dret. El campanar de Sant Pere, tatuat en Badia i la seva dona
Badia i la seva dona posen amb el tatuatge de l'skyline de Reus | Èdgar Badia

 

Hi ha grans detalls que marquen i marques que són grans detalls. I després hi ha fets que són ambdues coses. Aquest és el cas del tatuatge que s’ha realitzat Èdgar Badia, exporter del CF Reus Deportiu, al braç dret. L’actual futbolista de l’Elche CF i la seva dona han decidit inscriure’s a la pell una imatge de l’skyline de la ciutat de Reus amb el seu principal tret característic: el campanar de Sant Pere. Èdgar Badia demostra d’aquesta manera un cop més la seva implicació amb la ciutat, una declaració d’amor en tota regla per a un territori on ha viscut el seu millor moment esportiu i un dels millors moments personals.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Un ‘RTV’ d’adopció

No hi ha cap mena de dubte que, tot i que no va néixer a la capital de l’avellana, Èdgar Badia es pot considerar un ‘reusenc de tota la vida’ (RTV) més. El barceloní va arribar a la ciutat a principis de l’any 2014, quan el CF Reus Deportiu competia al grup tercer de Segona Divisió B. Poc després d’aterrar a l’entitat roig-i-negra de la mà de Sergi Parés, director esportiu dels reusencs, Badia va fer-se l’amo de la porteria. Àngel Blasco va perdre la titularitat, l’arribada de Francis, Rubén Pérez i més futurs companys no van impedir a Badia conservar una titularitat amb la qual va conviure fins que el passat mes de gener el CF Reus va patir el final inesperat.

 

Quasi 200 partits com a futbolista ganxet l’han convertit en un dels millors porters de la història roig-i-negra. A més, la seva implicació quedava demostrada dins i fora del terreny de joc. Només va necessitar un any per començar a sentir l’entitat reusenca com el seu club. Un club que va abandonar de la forma més trista després que la denúncia presentada pels impagaments no quedés en paper mullat quan Joan Oliver no va pagar. Ara, Badia lluirà la ciutat al seu braç. Una vida de reusenc per a un reusenc de tota la vida.

 

Més notícies de la categoria Esports