Guillem Jaime, de Torreforta, blindat pel Barça per 100 milions d'euros

El polivalent futbolista tarragoní jugarà la temporada vinent al filial blaugrana a Segona B
Guillem Jaime, futbolista de Torreforta, renova amb el FC Barcelona amb una clàusula de 100 milions d'euros | TarragonaDigital.com

 

Guillem Jaime, nascut al barri tarragoní de Torreforta, ha renovat pel FC Barcelona fins a l'any 2020, ampliable a dues temporades per seguir vestint la samarreta blaugrana. El Barça, per assegurar-se la continuïtat d'aquest jugador polivalent, ha blindat amb una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros al que ha estat capità del Juvenil A del FC Barcelona aquesta última temporada i que jugarà al filial blaugrana la campanya 2018-19.

Guillem Jaime, el tarragoní dels 100 MEUR

Després de diverses fugues de joves talents de La Masia a altres clubs europeus, el Barça ha decidit apostar fort per Guillem Jaime. El jugador de Torreforta va arribar a la categoria benjamí del FC Barcelona procedent del club del barri tarragoní. Ara, amb 19 anys i mitja vida dins d'un taxi des de Tarragona fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, li ha tocat el moment de deixar enrere el futbol formatiu, on aquesta darrera temporada ha estat el capità del Juvenil A, i passar al professional.

Així doncs, Guillem Jaime, després d'un any en què un trencament del cinquè metatarsià li ha fet perdre mitja temporada, ha renovat amb el conjunt blaugrana fins al 2020, amb una opció d'ampliar el contracte per dues temporades més i una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros. Aquesta serà la quantitat que hauran de pagar aquells qui tinguin la temptativa d'endur-se el jove futbolista de Torreforta.

El de Torreforta, capità del Barça campió de la UEFA Youth League

El Juvenil A del FC Barcelona s'ha proclamat campió de la UEFA Youth League aquesta temporada i Guillem Jaime ha estat el capità d'aquest equip, guanyant 3 a 0 al Chelsea. Després de passar per diverses posicions de l'onze blaugrana, es va consolidar com una de les peces claus amb García Pimienta a la banqueta, el qual serà el seu tècnic en aquesta nova etapa al filial del Barça del futbolista de Torreforta.

"El Nàstic i el Lugo arriben a un acord pel traspàs d'Alberto Varo" "Isaac Cuenca no tanca la porta a fitxar pel CF Reus"