Bartolo: «No hi havia ganes de jugar-lo, la prèvia del partit era tristíssima»

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus, no es mossega la llengua a la sala de premsa i carrega contra l’AFE novament. No té explicació per al resultat aconseguit

Xavi Bartolo ha tornat a donar una classe de transparència a la sala de premsa de La Rosaleda. La victòria al camp del Málaga (0-3) pot arribar a cegar la visió externa que pugui tenir el club, la plantilla i tot l’enrenou esportiu i econòmic que s’està vivint. El tècnic lleidatà, minuts després de finalitzar l’encontre, torna a la realitat tothom qui pugui veure el cas del CF Reus amb uns altres ulls recordant que la plantilla no volia jugar el partit: «No hi havia ganes de jugar-lo, la prèvia del partit era tristíssima, hem acabat guanyant però al vestidor no hi ha alegria».

Preparació pèssima del matx

Bartolo ha seguit el seu discurs afirmant que «m’ensumava que el partit podia acabar malament, la nostra preparació del matx ha estat lamentable. Hem tingut moltes interferències externes amb la intenció que el partit no es jugués. Avui era el partit menys preparat que hem tingut i al final hem aconseguit que la majoria de jugadors es conjuressin per jugar».

Unes interferències a qui Bartolo posa nom i cognoms: Asociación de Futbolistas Españoles (AFE). Afirma el tècnic ganxet que «ningú sap la setmana que ens ha fet passar l’AFE, per al cos tècnic ha estat impossible preparar aquest partit. Hem jugat dinou partits així. L’acosament de l’AFE ha estat terrible, condicionant els nostres jugadors. Això és inacceptable. Aquest matí a l’hotel encara hem de rebre la visita del vicepresident de l’AFE amb no sé quin objectiu, que s’ho facin mirar, no ho he vist en la meva vida».

Resultat inexplicable i nou límit a la vista

En el vessant purament esportiu, Bartolo s’ha quedat sense paraules per argumentar la golejada: «La grandesa del futbol és aquesta, sense tenir temps ni amb els jugadors disposats a jugar, anem al camp del Málaga i guanyem 0 a 3. No hi ha cap explicació, el futbol és així. Tot ens ha anat de cara, el resultat és un pèl inexplicable». A més, Bartolo ha posat un termini aproximat a la vida del club si no arriba una solució total: «Ens queden 10 dies. O ve un inversor que solucioni el tema o no tenim més recorregut, cal viure la prèvia d’aquest partit per veure que això no té més marge de maniobra».