Valls i Ploms no volen esperar més per guanyar a la Copa Catalunya de bàsquet

Els dos equips de bàsquet de la Copa Catalunya arriben a la sisena jornada buscant la primera victòria. Ambdós juguen dissabte a les 18.00 hores i davant la seva afició
El Reus Ploms Salle encara no ha guanyat després de quatre partits jugats | Joan Alfons López

 

El bàsquet del Camp de Tarragona a la Copa Catalunya no vol esperar més a aconseguir la primera victòria. El Club Natació Reus Ploms Salle masculí i el Club Bàsquet Valls Lear femení buscaran aquest dissabte la primera alegria davant el seu públic en dos encontres que poden marcar el futur immediat d’ambdós conjunts. El primer que competirà serà el CB Valls al Pavelló Joana Ballart rebent el Roser dissabte a les 18.00 hores. Les vallenques ocupen la penúltima posició amb cinc derrotes en cinc jornades mentre que el Roser, que ha disputat un partit menys, ha guanyat les dues darreres cites de forma consecutiva. Les noies de Benet Ibáñez volen canviar la dinàmica i buscaran la victòria en el tercer encontre com a local de la campanya.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El Ploms-Castellar, vital

Quasi a la mateixa hora jugarà el Reus Ploms Salle. Els ganxets començaran a competir a les 18.05 hores de dissabte, horari habitual de l’encontre que és televisat per LaXarxa. Els del Baix Camp han jugat quatre partits i els han perdut tots, ocupant la darrera posició de la lliga. Davant tindran l’altre equip que encara no ha guanyat: el Castellar. Per tant, passi el que passi al Pavelló Joan Sirolla, es trencarà una mala ratxa.

 

Després de millorar la imatge de fa dues setmanes davant l’Artés caient per només nou punts contra el Navàs, els nois dirigits per Francesc Canals volen aixecar el vol en una jornada vital per a l’equip de bàsquet i important per a un altre conjunt de l’entitat: l’equip d’hoquei de Primera Catalana que jugarà a les 19.50 hores contra l’Andorra. El club plomista ha fet una crida als seus seguidors per passar la tarda al Joan Sirolla i donar un cop de mà als clubs de l’entitat.

"⚽ Tercera Divisió - Jornada 11: La Pobla es refugia a casa rebent el Banyoles" "🏑 OK Lliga - Jornada 7: El Reus Deportiu Miró rep el sorprenent Palafrugell"