El Reus Ploms Salle vol sumar la primera victòria de la campanya

El Ploms rep l’Alpicat i el Valls el Premià a la Copa Catalunya

Els reusencs volen sumar la primera victòria de la temporada després de fer suar el líder mentre que les vallenques volen la segona victòria de la campanya rebent el Premià

La vuitena jornada de la Copa Catalunya de bàsquet arriba a Reus i a Valls per a què el Club Natació Reus Ploms Salle masculí i el Club Bàsquet Valls Lear femení intentin sumar el primer doblet de la temporada. A la capital del Baix Camp, el Ploms rep un Alpicat que és el quart de la classificació i que ha guanyat quatre partits i n’ha perdut tres. L’equip de Francesc Canals encara no coneix el gust de la victòria aquesta campanya i no volen deixar escapar més oportunitats. La bona imatge oferta a la pista del líder es vol mantenir per fer un pas més i sumar el primer triomf. El duel es disputarà dissabte a les 18.00 hores al Pavelló Joan Sirolla i comptarà amb l’arbitratge d’Eduard Rey i Albert Chamorro.

El Valls, a tornar a guanyar a casa

Les vallenques dirigides per Benet Ibañez tornen al Pavelló Joana Ballart aquest dissabte a les 18.00 hores per rebre la visita del Premià amb el repte de sumar la segona victòria seguida davant el seu públic. Davant tindran un Premià que és rival directe a la taula. Si les de l’Alt Camp són dotzenes amb un balanç d’un triomf i sis derrotes, el Premià és onzè amb dues victòries i quatre ensopegades, tenint un partit pendent de disputar-se. L’encontre comptarà amb l’arbitratge d’Emanuel Gastón i Miquel Fernández.