esport, bàsquet, mitgetes

Rivals directes per al Ploms i el Valls a la Copa Catalunya

El Ploms Salle Reus masculí juga a casa davant el Castellbisbal i el Valls femení visitarà la pista del Mataró. Ambdós encontres es disputaran dissabte a la tarda

Els dos representants de casa nostra a la Copa Catalunya de bàsquet tornaran a l’acció després d’una setmana sense competició oficial i ho faran dissabte a les 18.00 hores per enfrontar-se a rivals directes a la classificació. El primer que competirà serà el Ploms Salle Reus rebent la visita del Castellbisbal al Pavelló Joan Sirolla de les instal·lacions plomistes.

Els reusencs, cuers de la lliga amb dues victòries en deu partits, afronten el segon duel com a local buscant recuperar el sabor d’un triomf que van gaudir durant les dues setmanes prèvies de forma consecutiva. Els homes dirigits per Francesc Canals es veuran les cares contra un rival que ocupa la dotzena posició amb dues victòries i cinc derrotes, tenint un partit pendent de disputar. Sumar un triomf suposaria aproximar-se a la seva zona i sumar una victòria contra un possible rival directe en la lluita per la permanència en la segona fase de la temporada.

El Valls visita el Mataró

A les 18.05 hores de dissabte donarà inici el duel entre el Mataró i el Valls de Benet Ibáñez. Les de l’Alt Camp, que han guanyat els tres últims partits al Joana Ballart, volen fer un pas més i sumar la primera alegria fora de casa. El Mataró és cinquè a la taula amb sis victòries i quatre derrotes, mentre que el Valls es troba onzè amb dues victòries menys. Endur-se el duel suposaria aproximar-se a la zona mitjana de la lliga que, si els resultats acompanyessin, podria permetre evitar la lluita pel descens.


Comentaris