GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La plantilla del CF Reus B exigeix cobrar abans del cap de setmana

La plantilla roig-i-negra, que no ha vist un euro des del passat mes de setembre, exigeix en un comunicat cobrar abans del cap de setmana o no descarta prendre cap mesura dràstica
El CF Reus B Cambrils, una pinya davant el mal moment que estan vivint | CF Reus 

 

El comunicat ja està aquí. Tal com us va avançar TarragonaDigital en la jornada d'ahir, la situació que es viu en el vestidor del CF Reus B Cambrils és límit i la plantilla ha dit prou decidint trencar el silenci. El conjunt roig-i-negre ha fet oficial fa uns minuts un comunicat de setze punts on exposen tot allò que han viscut en els darrers mesos. Els futbolistes carreguen contra Oliver i la seva pèssima gestió, deixen clar que el club va tancar les portes als jugadors a poder abandonar l'entitat durant el mercat d'hivern per buscar-se un altre destí més adient i carreguen contra les excuses dels nous propietaris a l'hora de pagar.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Data límit: divendres 22

La plantilla deixa clar en el comunicat que està disposat a portar la situació al límit. Els esportistes exigeixen cobrar les nòmines pendents abans del cap de setmana o es plantegen mesures dràstiques que serien, tot i que no ho han verbalitzat, negar-se a viatjar i no jugar el partit. A més, en el punt 13 de la carta, els integrants del CF Reus B Cambrils deixen clar que mai han posat una excusa per no jugar tot i que en alguns encontres només s'han disposat de catorze futbolistes disponibles.

 

Comunicat íntegre de la plantilla del CF Reus B Cambrils

 

Els integrants de la plantilla del CF Reus B Cambrils, davant la gravíssima situació que s'està vivint, volem manifestar el següent per denunciar tot el que ha passat durant els darrers 5 mesos.

 

1. Volem expressar el nostre malestar amb l'antic accionista, Joan Oliver, per la seva lamentable gestió del club fins al seu últim dia.

 

2. Fins al dia d'avui, la plantilla no ha volgut fer públic el seu malestar, però creiem que s'ha arribat a una situació insostenible i desagradable per a tothom.

 

3. En aquests mesos en què Joan Oliver ha estat màxim accionista de l'entitat, els jugadors del CF Reus B Cambrils només hem tingut una reunió amb ell, en la qual ens va assegurar que el club estava venut i que aviat ens posaria a tots al corrent de les nòmines abans d'acabar l'any 2018. Dies després vam descobrir que tot era totalment mentida.

 

4. Creiem que l'antic màxim accionista ha jugat amb el sentiment de tota l'afició, de tota la família que forma part del CF Reus B Cambrils (cos tècnic, treballadors que formen part del dia a dia de l'equip, jugadors ...) i també de la resta de treballadors de l'entitat.

 

5. Volem manifestar que, amb el canvi de propietari i a data d'avui, la plantilla del CF Reus B Cambrils, cos tècnic i treballadors, estem en la mateixa situació que amb Joan Oliver i que el malestar continua creixent dins de l'entitat.

 

6. Els jugadors del CF Reus B Cambrils vam intentar reunir-nos amb el nou propietari en diverses ocasions. Donada la desesperació de la plantilla, vam mantenir una conversa amb ell a l'Hotel NH Ciutat de Reus el dia 29 de gener, en què ens va dir que ell seguiria treballant pel bé de l'entitat.

 

7. A conseqüència de la desagradable situació, molts jugadors de la plantilla van demanar sortir del club per buscar nous projectes abans que es tanqués el mercat de fitxatges, el passat 31 de gener. Tot i la insostenible situació que s'estava vivint, no van deixar sortir a ningú de l'entitat.

 

8. El dia 6 de febrer, els capitans i el cos tècnic van tenir una reunió amb el nou propietari del club. En aquesta reunió, se'ns va traslladar que hi va haver problemes de documentació, fet que va provocar un retard en tots els procediments burocràtics que s'havien de realitzar. La conclusió a què es va arribar en aquesta reunió va ser que la següent setmana s'abonarien totes les nòmines pendents a tots els integrants de la plantilla.

 

9. El dia 14 de febrer se'ns va informar que, tot i tenir una altra vegada problemes burocràtics, en aquest moment ja tenien en el seu poder els comptes bancaris.

 

10. Avui encara no s'ha rebut cap nòmina, devent així 5 mesos i anant camí del 6è.

 

11. Els jugadors i cos tècnic d'aquesta plantilla hem mostrat sempre la màxima professionalitat. Hem competit en tot moment al màxim nivell i així ho demostra la classificació i tots els resultats obtinguts fins a dia d'avui.

 

12. Aquest equip ha arribat a entrenar diverses setmanes amb només 8 jugadors disponibles. Qualsevol persona pot imaginar que això resulta impossible per preparar un partit. Cal remarcar que tampoc es volia interferir en la planificació setmanal de l'equip Juvenil, ja que té l'exigent repte de mantenir la categoria.

 

13. S'ha arribat a competir amb 14 jugadors d'aquesta plantilla i mai s'ha posat una excusa per no jugar amb la samarreta roig-i-negra que tots respectem al màxim.

 

14. Estem orgullosos de tota la feina feta per part dels treballadors, entrenadors del futbol base, cos tècnic del CF Reus B Cambrils i de tota l'afició roig-i-negra, perquè si aquest club encara segueix viu és gràcies a tots ells.

 

15. Volem donar les gràcies a l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per les ajudes que estem rebent tots els jugadors del CF Reus B Cambrils i pel seu permanent suport.

 

16. Per tots aquests motius, i arribats a la situació en què ens trobem, la plantilla del Reus B Cambrils juntament amb el cos tècnic no descarta adoptar qualsevol mesura dràstica en defensa dels nostres interessos si el divendres dia 22 de febrer no tenim constància justificada, amb la documentació que vam crear oportuna, que se'ns han ingressat totes les nòmines pendents.

 

Signat: Plantilla del CF Reus B Cambrils

 

També et pot interessar...