URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Joan Campins i Álex Menéndez s'acomiaden del CF Reus

Tots dos s'han acomiadat amb missatges d'agraïment al club roig-i-negre
Álex Menéndez, deixa el CF Reus i va a l'Aris de Salònica | Laura Caraduje / ElDesmarque

 

Joan Campins i Álex Menéndez han anunciat la seva marxa del CF Reus a través de les seves xarxes socials. Tots dos han mostrat el seu agraïment a l'entitat roig-i-negre per les seves temporades en el club. En el cas de Campins, han estat dues temporades, i en el de Menéndez una, que li va servir per convertir-se en un fix en l'onze de López Garai.

Joan Campins, un lateral minvat per les lesions

El futbolista mallorquí va arribar a la capital del Baix Camp procedent del Barça B, després d'una cessió al Saragossa. Campins va començar la temporada 2016-17 vestint la samarreta del Reus, però dues temporades amb diverses lesions no li han permès tenir una regularitat al lateral dret del conjunt ganxet.

 

A més, la dura competència que ha tingut al carril de la banda dreta les dues temporades, també li han frenat la progressió i aquesta ha arribat un nou jugador per reforçar aquesta banda, Ángel Bastos.

 

Joan Campins s'acomiada del CF Reus | Laia Solanellas

 

La primera temporada la presència d'Alberto Benito i, en aquesta passada, l'excel·lent temporada de Jorge Miramón, han fet que Joan Campins no tingués el protagonisme desitjat. Entre lesions i la dura competència en el lateral dret han fet que el futbolista mallorquí disputés 25 partits entre les dues temporades.

 

El seu futur encara no està resolt, però en les últimes hores se l'està relacionant amb el RCD Mallorca, club de la seva ciutat on va néixer, i que aquesta temporada ha tornat a la Segona divisió.

Álex Menéndez, un fix en l'onze del Reus de López Garai

Després d'un període d'inactivitat a causa d'una greu lesió, Álex Menéndez es va incorporar al CF Reus el juny passat. En una única temporada com a jugador roig-i-negre, va començar com a suplent de Migue García, però després d'uns partits, es va apropiar amb la titularitat del lateral esquerre.

 

En total, Menéndez va disputar 32 partits amb la samarreta del Reus amb un total de 2.820 minuts. D'altra banda, el futur de Menéndez ja està resolt. El lateral esquerre jugarà la temporada vinent a l'Aris de Salònica grec, on coincidirà amb un vell conegut a la banqueta com és Paco Herrera, amb el qual va coincidir en la seva etapa a l'Sporting de Gijón.

 

Campins i Menéndez s'acomiaden del CF Reus Deportiu a les xarxes 

Tots dos futbolistes han mostrat el seu agraïment al CF Reus a les xarxes socials, concretament a Instagram. A més també s'han recordat de tota l'afició del club roig-i-negre i dels companys que han format part de la seva etapa al club.

 

Joan Campins ha deixat una fotografia d'un partit a l'estadi contra l'Alcorcón amb un missatge que s'hi podia llegir: «Agrair al CF Reus per aquestes dues temporades. Afició, companys, cos tècnic, gràcies. Ha estat un plaer formar part d'aquest projecte. Us desitjo el millor!». 

 

 

D'altra banda, Álex Menéndez també ha deixat un missatge d'agraïment a tota l'afició roig-i-negre, a més de recordar-se de la directiva i companys per donar-li aquesta oportunitat després de la lesió que va sofrir.

 

Amb una fotografia amb la samarreta del Reus i amb aquest missatge s'acomiadava Menéndez del Reus: «Gràcies al CF Reus per aquest any, a l'afició, directiva, treballadors del club i als meus companys als quals els desitjo molta sort! Us desitjo el millor!»