Imatge d'uns jugadors del Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró i el CP Calafell es queden sense Copa del Rei

La Reial Federació Espanyola de Patinatge ha cancel·lat el torneig previst pel setembre

La Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), juntament amb l'Ajuntament de La Corunya i el Hockey Club Deportivo Liceo han acordat cancel·lar la Copa de SM El Rei i de SM La Reina d'hoquei patins, que s'havia de celebrar en aquesta localitat gallega del 17 al 20 de setembre. El Reus Deportiu Miró i el Club Patí Calafell havien de participar en la competició, concretament a la Copa del Rei. 

El motiu de la suspensió les la situació sanitària actual amb la Covid-19, ja que l'organització considera que, després d'haver examinat tots els escenaris possibles per a la disputa de l'esdeveniment, «els riscos de celebració són massa grans». Per això, s'ha cancel·lat l'edició d'enguany i la RFEP ha anunciat que l'edició del 2021 se celebrarà de la mateixa manera a la localitat de La Corunya, al Palacio de Deportes de Riazor, del 17 al 21 de març del 2021.

En la competició que s'havia de celebrar a mitjans de setembre, el Reus Deportiu Miró havia de veure's les cares contra el club amfitrió del torneig, el Liceo, mentre que el club calafellenc havia de jugar contra l'Igualada. De fet, el torneig s'havia de celebrar del 19 al 22 de març del 2020, però el decret d'estat d'alarma va obligar a ajornar-lo.


Comentaris