César Arzo, exfutbolista del Nàstic, fitxa per Ciutadans

L’exfutbolista del Nàstic, que es va retirar a mitjans de novembre després d’una greu lesió al genoll, fa el salt a la política i és candidat al Congrés dels Diputats
César Arzo va retirar-se del futbol a mitjans de novembre de l'any passat | Joan Alfons López

 

César Arzo estat fitxat. Tot i que històricament aquesta frase aniria acompanyada d’un nom d’un club de futbol, ara ja no és el cas. L’exdefensa del Nàstic s’incorpora a la disciplina de Ciutadans a la localitat de Vila-real i és un dels candidats per al Congrés dels Diputats per Castelló. Arzo, que el passat més de novembre va penjar les botes després de quedar-se sense fitxa al conjunt grana per una greu lesió al genoll dret, va desvincular-se totalment del club el passat mes de gener i ara, lliure totalment del món del futbol, ha decidit incorporar-se al partit polític liderat per Albert Rivera.

 

Candidat a la Cambra Baixa

Ha estat en les últimes hores quan el nom de César Arzo ha començat a lligar-se al món de la política. Concretament després que Ciutadans hagi anunciat la llista de candidats per al Congrés dels Diputats. L’exfutbolista figura en la quarta posició dels escollits, per darrera de la líder Sandra Julia, de Domingo Vicente (portaveu de C’s a Vila-real) i d’Araceli de Moya, tercera. Per sota d’Arzo s’hi troba Carmen Rubio.

 

Encara que el quart lloc pugui ser considerat simbòlic pel fet que tingui poques possibilitats d’aconseguir l’acta, és destacable la presència de l’exjugador. Pel que fa a la llista de candidats castellonencs de Ciutadans al Senat, la formen Franciso José Vicente Melchor, Mari Cielo Leiros Otero i Pascual Amorós Bellmunt. Arzo ha decidit fer el pas cap a la política després d’unir-se a l’agrupació municipal del partit taronja a Vila-real i tot apunta a que també hi serà a la llista que la formació d’Albert Rivera presentarà en les eleccions municipals per a l’Ajuntament de Vila-real.

 

Arzo, de 33 anys, va incorporar-se al Nàstic a principis de l’any 2018 per reforçar l’eix de la defensa. Aquesta temporada 2018-2019 havia jugat dos partits, acumulant 119 minuts de joc i sent expulsat al camp de Las Palmas en el matx de la quarta jornada de lliga. La campanya 2017-2018 va disputar onze partits amb els grana, acumulant 918 minuts.