URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

El CF Reus s'inscriu a Segona Divisió B amb un futur immediat incert

A hores d'ara el club segueix sense equip ni estructura esportiva
El CF Reus s'inscriu a Segona Divisió B amb un futur immediat incert  | CatalunyaDiari.cat

 

 

Segons ha avançat el Diari de Tarragona, David López, administrador concursal del club, hauria inscrit els roiginegres a Segona Divisió B, i l'equip filial a Tercera. Una aposta que podria ser tan sols un miratge davant les enormes dificultats que segueix passant la societat esportiva del Baix Camp.

 

L'entitat, que a hores d'ara segueix en Concurs de creditors i sense recursos per tirar endavant un nou projecte esportiu, ha aprofitat que la seva situació legal permet posposar el pagament de la llicència a ambdues competicions i les denúncies dels mateixos jugadors, a qui deu més de 200.000 euros. Una situació temporal que només permetria jugar a l'equip si se solucionessin els problemes en temps rècord.

 

 

 

El silenci d'Onolfo

La inscripció a última hora del CF Reus no es pot considerar una notícia esperançadora, ja que a hores d'ara el propietari del 99% de les accions, Clifton Onolfo, no ha fet cap moviment ni declaració que aporti llum a la situació del club, i l'equip segueix sense jugadors ni estructura esportiva.

 

Amb Onolfo als Estats Units des de fa quatre mesos i sense intenció de moure un dit pel conjunt roiginegre, només una injecció de capital exterior podria salvar l'entitat. Una urgència que s'haurà de produir en els pròxims dies, o el CF Reus es veurà condemnat a la desaparició definitiva.