ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

El CF Reus s'inscriu a Segona Divisió B amb un futur immediat incert

A hores d'ara el club segueix sense equip ni estructura esportiva
El CF Reus s'inscriu a Segona Divisió B amb un futur immediat incert  | CatalunyaDiari.cat

 

 

Segons ha avançat el Diari de Tarragona, David López, administrador concursal del club, hauria inscrit els roiginegres a Segona Divisió B, i l'equip filial a Tercera. Una aposta que podria ser tan sols un miratge davant les enormes dificultats que segueix passant la societat esportiva del Baix Camp.

 

L'entitat, que a hores d'ara segueix en Concurs de creditors i sense recursos per tirar endavant un nou projecte esportiu, ha aprofitat que la seva situació legal permet posposar el pagament de la llicència a ambdues competicions i les denúncies dels mateixos jugadors, a qui deu més de 200.000 euros. Una situació temporal que només permetria jugar a l'equip si se solucionessin els problemes en temps rècord.

 

 

 

El silenci d'Onolfo

La inscripció a última hora del CF Reus no es pot considerar una notícia esperançadora, ja que a hores d'ara el propietari del 99% de les accions, Clifton Onolfo, no ha fet cap moviment ni declaració que aporti llum a la situació del club, i l'equip segueix sense jugadors ni estructura esportiva.

 

Amb Onolfo als Estats Units des de fa quatre mesos i sense intenció de moure un dit pel conjunt roiginegre, només una injecció de capital exterior podria salvar l'entitat. Una urgència que s'haurà de produir en els pròxims dies, o el CF Reus es veurà condemnat a la desaparició definitiva.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Toni
El Diari de Tarragona indica en la mateixa notícia que la propera setmana està prevista una inyecció de capital. Sí és així, vol dir que darrere hi ha d'haver gent amb força diners i la intenció de seguir posant-ne per fer viable el club, doncs cas contrari seria llençar els que inverteixin ara
Xavi
Per desgracia dubto que la.noticia de que hi haurà una injecció de diners no sigui més que un dessig. La.inscripció no deixa de ser guanyar una mica de temps davant la inevitable liquidació de la SAD i desaparició del club centenari. Sorpren molt el.silenci de tota la administració local...les pérdues economiques i de.sentimenr de ciutat son enormes.