Boicotegen les taquilles de l'Estadi Municipal abans del CF Reus-Zaragoza

Desenes de seguidors del Real Zaragoza han hagut de fer llargues cues per poder comprar entrades perquè els panys de les taquilles han aparegut amb silicona
Després de trencar els panys amb una radial, les taquilles han obert | Laia Solanellas

El CF Reus posa un circ i li creixen els nans. Per si no era suficient tota l'actualitat esportiva i extraesportiva que envolta l'equip de Xavi Bartolo en aquesta darrera setmana, el conjunt ganxet s'ha trobat amb una altra sorpresa desagradable en les hores prèvies a la disputa del partit contra el Real Zaragoza aquest dissabte a les 19.00 hores. El club presidit per Xavier Llastarri s'ha trobat amb les taquilles de l'Estadi Municipal tancades i amb impossibilitat d'obrir-les perquè els panys han aparegut banyats en silicona, fet que impedia el normal funcionament de la venda d'entrades.

Llargues cues de seguidors aragonesos

La impossibilitat de vendre entrades al públic ha provocat unes llargues cues que recorrien part del Carrer Recasens i Mercader, acumulant aficionats d'un equip i altre que han hagut d'esperar una llarga estona per poder adquirir la seva localitat. La gran presència de seguidors del Real Zaragoza, que han omplert part de l'Estadi Municipal, ha provocat que les cues fossin encara més llargues del previst, arribant a provocar un malestar entre els presents.

Les cues han arribat a ocupar bona part del Carrer Recasens i Mercader | Laia Solanellas

La situació s'ha allargat fins que empleats del manteniment de l'Estadi han aparegut amb una radial que ha permès tallar els tancaments de la taquilla, aquestes han obert davant l'ovació del pacient públic present i la venda d'entrades s'ha normalitzat, permetent l'accés de tothom a les graderies per presenciar el matx.

A per la primera victòria amb els jugadors justos

El CF Reus es presenta davant el Zaragoza a l'Estadi Municipal amb un equip molt minvat per la impossibilitat de tramitar les llicències de set jugadors afectats per culpa del límit salarial. Després d'uns dies on el club ha anat transmetent que s'estava treballant per trobar un remei, aquest no ha arribat i està acabant d'indignar encara més una afició enfadada per la falta de transparència de la directiva roig-i-negra, amagada darrere de diferents comunicats mancats de la informació desitjada.

"Prèvia Sporting-Nàstic: Els grana, amb ganes d'assaltar el Molinón" "El Reus Deportiu goleja el Voltregà en l’estrena a la Lliga Catalana"