GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El CF Reus acredita un deute de gairebé 8 milions d'euros i entra en concurs de creditors

L'entitat ha acreditat un passiu inicial de 7.868.241,52 euros i un actiu inicial de 5.403.327,11 euros
El CF Reus ha entrat en concurs de creditors | Laia Solanellas

 

Aquest passat dissabte, 2 de març, finalitzava el termini que tenia el CF Reus Deportiu per demanar voluntàriament entrar en el concurs de creditors, procés iniciat el passat 2 de novembre entrant en preconcurs. Doncs ara ja és oficial i s'ha fet públic que el CF Reus ha realitzat aquest dilluns, 4 de març, la petició de concurs voluntari de creditors al Deganat dels Jutjats de Tarragona, tramitació de la qual es farà al Jutjat Mercantil. 

 

En aquest sentit, el CF Reus ha acreditat un passiu inicial de 7.868.241,52 euros i un actiu inicial de 5.403.327,11 euros. En aquest sentit, des de l'entitat roig-i-negra s'hauria declarat un deute de més de gairebé vuit milions, mentre que el patrimoni actual del club de Clifton Onolfo, seria de més de 5,4 milions d'euros.

 

Què és un concurs de creditors?

En un concurs de creditors es busca garantir la supervivència d'una empresa, en aquest cas, el del CF Reus, d'una Societat Anònima Esportiva. En aquest sentit, es vol assegurar el compliment de les obligacions protegint els seus creditors, que són aquelles persones físiques o jurídiques que estan autoritzades per exigir un pagament o el compliment d'una obligació contreta amb anterioritat.

 

Aquest procés concursal serveix per bregar amb situacions d'insolvència com la que actualment viu el CF Reus i, així, reestructurar l'empresa per adaptar-la a la nova situació econòmica que travessa. Acollir-se al concurs de creditors no eximirà l'empresa de pagar, únicament facilitarà el camí per complir amb les obligacions contretes reduint part dels deutes acumulats. 

 

Tanmateix, existeixen dos tipus de concursos de creditors: el voluntari i el necessari. En el primer, l'empresa ho sol·licita, justificant-se amb uns números que no corroboren la seva situació, mentre que en el segon, el sol·licita algun dels creditors.

També et pot interessar: