Clifton Onolfo entrant a l'Estadi Municipal de Reus

Nou entrebanc del CF Reus: Tenen 5 dies hàbils per pagar un deute de 221.000 euros

La FCF ha informat la SAE del pagament del deute i dels passos a seguir per poder inscriure l'equip

El CF Reus ja sap que ha de fer per poder competir la temporada 2020-2021. La Societat Anònima Esportiva ha estat informada per part de la Federació Catalana de Futbol (FCF) que haurà de pagar el deute  de 221.418,67 euros en matèria d'impagament als jugadors del Reus B Cambrils, que competien a Tercera Divisió la temporada 2018-19. A més, només tenen cinc dies hàbils per poder fer-ho possible i abonar els diners a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després que arribés aquest dijous la notificació.

El difícil camí cap a la competició

Que el CF Reus pugui sortir a competir la temporada vinent depèn de pagar, primer, aquests poc més de 221.000 euros. A més d'això, també haurà de presentar una credencial explicant que l'equip té un mínim d'onze futbolistes a la plantilla i també compta amb un terreny de joc on poder disputar els partits.

Així mateix, un cop pagada aquesta part del deute, es posarà en marxa la maquinària i implicarà que el propietari del club, Clifton Onolfo, saldi tots els deutes als creditors. I, això, complicarà l'operació que tenia en ment Onolfo, ja que la situació financera dels roig-i-negre és molt complicada sumant un deute als volts dels 9 milions d'euros.

D'altra banda, l'administrador concursal, David López, tampoc té cap proposta d'inversió per part de Clifton Onolfo, després que durant una entrevista a Canal Reus, l'americà afirmés que havia convençut a inversors per posar la injecció de diners que l'entitat necessitaria per poder tornar a l'activitat. A hores d'ara, el concurs de creditors en què es troba la  SAE  està en fase de conveni, la prèvia a la liquidació si no hi ha una proposta que sigui convincent al jutge mercantil.